Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uclye kalmanın tek ihtimali champ olmak zaten. 2 ön elemeyle imkansız. sanırım opsiyon gruplar içindir.
Gruplar opsiyon olamaz. Kontratlar Haziran’da bitiyor. Dilerim opsiyon sampiyon olmaktir. Romano’nun dedigine gore korktugum Sampiyonlar Ligi elemesine katilmak olabilir. Yani ikincilik.

Mertens 10 değil ama gelirse 10 almayız Mertense yer açmak için bence.
10 numaralı bir sistem oynayacsk olsak 10 alırız. Takımda elle tutulur 1 tane santrafor var ikinciyi almayalım onun yerine 10 alalım diyorsunuz. Seferovic'e birşey olursa da yerine stoper koyarız o zaman.

Onu sahanın neresine koyacaksın peki? Kanatları şutladın sanırım 4-4-2 baklava oynamaya karar verdin. Ama sahada hiç yerli oyuncun kalmadı bir anda.
Kerem, Yunus, Abdulkerim bu 3'lü bozulmaz belki Okan kaleye geçer +1 kenara gelir. Okan hoca tek sistemleri çok sevmez 4-4-2, 4-2-3-1, 4-1-4-1, 4-3-3 her sisteme adapte olabilmeyi sever maçtan maça farklılıklar görürüz bir bakmışız Seferovic ve Mertens aynı anda 11'ken bir bakmışız Mitso Torreira aynı anda 11'de dahi görebiliriz. Çeşitlilik bize yarar.

Başlatmayın evraklara Montrö sözleşmesi evrakları sanki

Galatasaraylı.Aspor'un eski spor müdürü.Demiroren, Albayrak ve Koç medyaya el attığından beri o da diğer Galatasaraylı spor müdürleri gibi görevden alınıp yerine TS,FB ve BJK'li birileri getirildi.Sistematik bir operasyon yapıldı medyada.
Taaa Ntv’den beridir biliyorum kendisini. İspanya liginin özetlerini filan sunardı. Kendisinden pek haz etmiyorum açıkcası. Galatasaray’lı bile olsa çaktırmayanlardan tarafsız ayağı ile.

10 numaralı bir sistem oynayacsk olsak 10 alırız. Takımda elle tutulur 1 tane santrafor var ikinciyi almayalım onun yerine 10 alalım diyorsunuz. Seferovic'e birşey olursa da yerine stoper koyarız o zaman.
İyi de ben foırvet gelmesin demiyorum ki. 10 numaralı sistemde Mertens'i monte edip, yabancı sınırını da baz alırsak kadro kuramayız gibi geliyor

Torreira'yı Dünya Kupası öncesi kapmak da süper iş oldu. Uruguay iyi takım. Dikkat çekecek bir performans gösterebilirler. Darwin Nunez gibi çok konuşulacak bir forvetleri var. Takip edilecekler.

IMG_7238.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam 35 yaşında o paraya 2 yıllık 9 m + bonuslar doğruysa kazıklık belkide kariyeri turkiyede son senesi olabilir onun yerine düşük bonservisle Umut Bozok u al , 10 numara mevkiye yüksek maliyetle Draxleri alırsın üstelik henüz 28 yaşında.

Draxler + Umut Bozok fitim.

gomis ve omar'dan çıkıp, mertens 1+1 yapmak muazzam iş olur.

1 milyon € fazla ödeyip hem 2 çöpten kurtulacaksın, hem mertensi getireceksin. inşallah olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt