- 3 Temmuz 2012
- 139.864
- 88.152
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha bizde mitsö var sahi vay be taylan ve berkan denen iki topçumsudan torrea olivera ve genelde tanıyanlar tarafından sürekli olumlu konuşulan mitsö ve inşallah iyi bir 10 da gelir çok iyi yamitsö ile torreira aynı anda oynar ins
Reis bu Leicester niye dağılıyorMantığım Maddison Newcastle yaptığı anda Almironda bize gelir diyo tabi başka talibi vardır orası olmazsa bize gelir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ama bize cirkef adam lazımdıcok iyi bir karakteri satin aldik bu arada sadece muthis bir futbolcu degil harika da bir insan
keske arsnealde kariyeri iyi olsaydi diyordum ama ins burda fayda saglar
Topunu iyi oynasın isterse bellerebin olsun bize iyi insan değil iyi topçu lazımcok iyi bir karakteri satin aldik bu arada sadece muthis bir futbolcu degil harika da bir insan
oynamayınca arıza cıkarıyormus sürekli ilk 11 istiyorama bize cirkef adam lazımdı
Yahu köksal babayı takibe mi almış, napıyo bucok iyi bir karakteri satin aldik bu arada sadece muthis bir futbolcu degil harika da bir insan
pp yorum uyumsuzluguTopunu iyi oynasın isterse bellerebin olsun bize iyi insan değil iyi topçu lazım
Evet de West Ham baya adam aliyor 10 numara da bakiyolardi en son aldilar mi bilmiyorum. Gozden ciktigini varsaydim zaten Ingilizlerin gozden cikarmadigi adami biz alamayizvalla hocam yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon ligin özellikle son bölümünde west hamda direkt 11 oyuncusuydu ve bayada katkı yaptı
Transferde büyük rolü var.. İlhan Tüysüz’den sonra tebrik edilmesi gereken 2. KişiFake mi bu yoksa ciddi ciddi doğru mu
onu onceden almistir yav benim arkadaslarim bile koksal babayi taniyoYahu köksal babayı takibe mi almış, napıyo bu![]()
evandercileri bloklamak için iyi fırsat
Herhalde Torreira belgeler hazırlanıyorken kendisi hakkında çıkan haberlere ve tepkilere bakıyor. Umarım buradan dönmez. Torreira'da aynı Gueye gibi bir fırsat transferidir.
Boykota girdim iyi hatırlattınpp yorum uyumsuzlugu
fb de cok varama bize cirkef adam lazımdı