Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın arkadaşlar. Sabah sabah şunu izledim transfer falan gereksiz gelmeye başladı. Bisikletin olayım sür beni bu nedir be...

abi bu nedir ya. biz resmen farklı gezegende yaşıyoruz galiba. çevre düzenlemesine, temizliğe, düzene ve mimariye bak. huzura ve medeniyete bak.

Evanderi beklettigimize göre dusunulen kim var acaba
Ayrıca elimizdeki bazı copleride sepetlememiz lazim

Ekli dosyayı görüntüle 171797
şu boy mevzusundan gına geldi artık. Tarihin en iyi takımı denilen şampiyonlar ligi kazanmış barcelonanın şu kadrosunda 3 kişi hariç uzun adam yoktu. yıllarca boyun en önemli olduğu stoper mevkisinde 1.78'lik puyol ile 1,74'lik mascheranoyu oynattı adamlar. geçen yıl avrupa şampiyonu olan italyanın orta sahası insigne 1,63 - veratti 1,65 - barella 1,72 idi. avrupada tarih yazan kadromuzun da suat-emre-okan-hagi'nin boy ortalaması 1,70 filandı. Leeds deplasmanında kornerden 2 kafa golü yemiştik filan ama iyi ki o zamanlar sosyal medya yokmuş. Ceyhun Gülselam gibi Berkan gibi uzun ama kalas adamlar izlemek istemiyorum ben artık. Mertens filan da alınsın mümkünse daha da kısalsın takım boyu ama teknik, şut atabilen, dinamik adamlar dolsun takım.

Kısa dedikleri Suat takımın en çok kafa toplarına çıkan kişilerinden biriydi ön direkte biter golleri hazırlardı

Kafa topuna çıkmak sadece uzun boy ve zıplamaktan ibaret değil en önemli şey aslında anticipation

Ayrıca kafa topuna çıktığınızda top sizin kafanıza ya da gövdenize yapışmıyor önemli olan top sahaya indiğinde konum alıp onu kapacak şekilde pozisyon alabilmek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene zevkli bir lig olacak sanırım. Bütün takımlar kendilerini geliştirdiler. Geçen seneden gelen ve performans olarak ışık veren Konya'da yabana atılmamalı. Sıra şu anda Okan Buruk'a geldi. Motivasyonlu ve konsantrasyonlu olursa, her maça ayrı ayrı önem verip çalışırsa ve oyuncuları da iyi motive edip sahaya iyi dizilmelerini sağlarsa bu sene şampiyonluk gelir. Bu sene ligin ilk maçları daha da önemli hale geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt