- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.638
- 4.143
1 yillik Mertens macerasina hayir diyecek olan adamin futbol iqsu muhtemelen 50-60 civarindadirmertensi istermiisin
Sen ister misn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yillik Mertens macerasina hayir diyecek olan adamin futbol iqsu muhtemelen 50-60 civarindadirmertensi istermiisin
Günaydın arkadaşlar. Sabah sabah şunu izledim transfer falan gereksiz gelmeye başladı. Bisikletin olayım sür beni bu nedir be...
Butun paranin m.pereiraya basilmasini isterim.Nelsson 15-20 civarlarına satılırsa gelen paranın nasıl kullanılmasını istersiniz
1 sene ronaldoNelsson 15-20 civarlarına satılırsa gelen paranın nasıl kullanılmasını istersiniz
Ekli dosyayı görüntüle 171797
şu boy mevzusundan gına geldi artık. Tarihin en iyi takımı denilen şampiyonlar ligi kazanmış barcelonanın şu kadrosunda 3 kişi hariç uzun adam yoktu. yıllarca boyun en önemli olduğu stoper mevkisinde 1.78'lik puyol ile 1,74'lik mascheranoyu oynattı adamlar. geçen yıl avrupa şampiyonu olan italyanın orta sahası insigne 1,63 - veratti 1,65 - barella 1,72 idi. avrupada tarih yazan kadromuzun da suat-emre-okan-hagi'nin boy ortalaması 1,70 filandı. Leeds deplasmanında kornerden 2 kafa golü yemiştik filan ama iyi ki o zamanlar sosyal medya yokmuş. Ceyhun Gülselam gibi Berkan gibi uzun ama kalas adamlar izlemek istemiyorum ben artık. Mertens filan da alınsın mümkünse daha da kısalsın takım boyu ama teknik, şut atabilen, dinamik adamlar dolsun takım.
Yani CL'de City'nin ilk kupasını alma ihtimali yerine kendisini bize aldırmaya çalışması pe mantıklı değil sanki.Para varsa beni de alın diyor uyanık
benim futbol iqum 48 ben 3 senelik istiyorum1 yillik Mertens macerasina hayir diyecek olan adamin futbol iqsu muhtemelen 50-60 civarindadir
Sen ister misn
Bu konuda hemfikirizbenim futbol iqum 48 ben 3 senelik istiyorum
Torreira 2 gün bavul toplar daha.Özel uçağın'da aşağı yukarı kaçta geleceği yazılıyordu. Öğleden sonra bilgi düşer belki.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Günaydın arkadaşlar. Sabah sabah şunu izledim transfer falan gereksiz gelmeye başladı. Bisikletin olayım sür beni bu nedir be...
ulan rastgele bakayim dedimSeneye Toreira'yı 25–30m Sevilla alır, Genduzi puştunu alırız bizde

Evanderi begenmemek +75 veriyor kafadan yaw ztn sen nasil 48e dusurdunbenim futbol iqum 48 ben 3 senelik istiyorum