Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ebeyn özele bak bi şey soracağımNe diyon hırbo ne diyon
Mertens geçen sene çok az süre almış lan. Hiç sinmiyor içime
Aha helal lanSenin içini kaale alan kim emraaaaam boşluksun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiçbir zaman direk şampiyonuz demek doğru değil ama şöyle birşey var Beşiktaş da geçen sene kiralık toplama takım kurdu bathubayi pjanic felan başarısız oldu önemli olan kiralık olmadan mümkünce toplama takım olmadan olmamasi.Seri, Lemina, Nzonzi, Falcao’lu transfer sezonundan sonra hiç bir zaman kesin şampiyonuz diyemiyorum önceden. Ben o dönemki kadar göz önündeki topçuları aldığımız bir dönem hatırlamıyorum. Oyunculara 12 ay önce diğer takımlar 100 milyon euro ödemişti neredeyse.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kiralık adamlarla bonservisi alınmış adamlar iki alakasız olaydırSeri, Lemina, Nzonzi, Falcao’lu transfer sezonundan sonra hiç bir zaman kesin şampiyonuz diyemiyorum önceden. Ben o dönemki kadar göz önündeki topçuları aldığımız bir dönem hatırlamıyorum. Oyunculara 12 ay önce diğer takımlar 100 milyon euro ödemişti neredeyse.
Mertens gelsin formasını hediye et bana öyle topçu o.nasıl yuuuuuuuu
dedi bar taburesiSenin içini kaale alan kim emraaaaam boşluksun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dedim sana ikiniz ikiz dingil gibi iyi anlaşırsınızAha helal lan
Dmni raporladım bu arada :ddedi bar taburesi
kiralık adamlarla bonservisi alınmış adamlar iki alakasız olaydır
:red:Dmni raporladım bu arada :d
baktım bir 2 siteye 700k-1m arası alıyormuş orada. net mü brüt mü bilemedim. 1.8-2 verir bizimkiler.Maaş hangi seviyede olur sence?
Kiralık olup canını dişine takıp oynayan çok adam var. Seri ve Lemina öyle oynadı mesela. Nzonzi keza 2 senelik kiralık gibi opsiyonu vardı, Falcao zaten bizim oyuncuydu. Sadece kiralıkla alakası yok durumun.