Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4Qxi9gKn_400x400.jpg

profil resmini degistirmis Torreyra

Yanliz emre kaplan da bu yönetime yakin. Bu sene okadar bos gitmiyor. Zaten baskan bi imza törende emre transferleri sorunca: en yakin sensin sen söyle. diye demisti.

bence kişisel fikrim 10 numara transferi olmayacak diyorum mertens gelirse alınmaz
stoper
kanat forvet
mertens
beklediğim oyuncular bunlar

bu arada bizim 96 kadrosu gerçekten biraz da mucize gibi

bu ülke bir daha öyle bir nesil yetiştiremedi

öncesinde de yetiştirmemişti

o seviyede oyuncu yetişmiyor artık

okan ve emreyi düşünürüm hep

öyle bir ikili bir daha gelmedi mesela bu topraklara

tugay gibisi asla olmadı
şimdi sen böyle yazınca kagıda bişeyler karaladım.

cafercan ve atalay babacanların jenerasyonunu değerlendiremedik ne yazıkki.sadece yunus akgun ve ozan kabak var bizden.umut gunes alanyada,kerem atakan sivasta oynuyo en azından.

2003 ten emin bayram,eren aydın,yiğit demir -2004l'ülerden hamza akman ve kaleci jankat var.

ama şu an 2005 ve 2006 jenerasyonumuz çok iyi.

2005 jenerasyonu : ali turap,beknaz,emirhan kayar,stoper ali yesilyurt,baran demiroğlu,yasin çekirge,mustafa efe kansız

2006 jenerasyonu:kaleci enes (begendiğim biri),stoper eren paşahan,solbek kadir subaşı(emir tintişden daha iyi),sagbek arda hacısalihoglu(avrupadan isteyenler varmış),berat yılmaz (ortasaha),efe akman,halim ayaz(arda turandan sonra gelen en buyuk potansiyelimiz),berk kızıldemir(arda güleri falan saf dısı bırakabilir,talisca gibi),recep yalın dilek(yeni şükür olması bekleniyo)

2007 jenerasyonuna hakim değilim pek ama burda da ege araç ve berat luş var.forvette ismail kadir kalafat var.

2008 jenerasyonu:stoper bi cocuk var,adını unuttum ama o çok iyi,daghan kahraman,furkan koçak,yiğit çolak,abdulsamet bunlar muthiş potansiyeller

şu berk kızıldemir ve halim ayazı izlemek nasip olur mu kupada falan acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt