- 26 Kasım 2012
- 185.629
- 258.382
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabanci sınırı varAlın, Evander i de alın. Ndombili de gelsin, Mertens büyük kalite, Torera ilaç, üçe beşe bakılmasın yoldan geçeni bile tutup kadroya koyalım.
Ben muhasebeci değilem, güçlü kadro istirem.

akşama pizza söylüyorum

@Uğur İz resmi logoyu kullanalım ppdeacil forum hesabından takip edin, kulübün hesabı falan zanneder belki geri takip eder.
tahmin ettiğimiz gibi transferin son gunlerinde ndombele geliyomuş
@Mustafa Kalpakoğlu dün konusmustuk
Maliyet olarak bakarsam şu ana kadar gelenlerden bir Kazmcan'ı alırdım ben. Avrupa yokken çılgın zarar edicez bu sene.Peki maliyet ile birlikte değerlendirirsen admin (4+ bonus). Kulübün mali şartlarını da göz önünde bulundurarak.
Galiba 66Yozgat denen hiyardiBunu yazan kişinin nicki Yozgatli mi?
İşte sonunda mantıklı bir yorum.Maliyet olarak bakarsam şu ana kadar gelenlerden bir Kazmcan'ı alırdım ben. Avrupa yokken çılgın zarar edicez bu sene.
akşama pizza söylüyorum![]()
Evet, su anda Lincoln dunyanin en iyi oyuncusu mertebesine ulasti zatenOnlar şu an ismini hatırlamadığım 10 kişi kalmış 4.sınıf takıma 3 atan takım daki oyuncularını muhtwşem sanmakla meşgul, bayılıyorum bu huylarına![]()
Kadro çok şişiyor yav ndombele'de gelse ortasahayı ndombele oliveira torreira yapsan mertens nerde oynayacak ileride. Mertens gelse ndombele nerede oynayacak.Bedavaya kiralarsak sasirmam.
Mali şartları kenara bırakırsak Mertens performans anlamında çekinilecek birisi değil.
Zaten oyuncuyu tanıyan çekinmez, tanımayan ya Falcao örneği falan der.
Sn Cund Benteke'yi saflarımızda görmek ister miydin?toreira içün mü
yok hem acıktım hem de sampiyonluk için.pizza söylettirecek oyuncu ndombeledir.onu da transferin son gunlerinde alırız herhaltoreira içün mü
Sn Cund Benteke'yi saflarımızda görmek ister miydin?