Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Yok sayılırarkadaşlar 4-5 saattir bakamadım var mı bir gelişme lütfen aktarabilir misiniz?
Torreira'nın gelmesini bekliyoruz.
Mertens işi de oldu gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok sayılırarkadaşlar 4-5 saattir bakamadım var mı bir gelişme lütfen aktarabilir misiniz?
grilisth trabzon işi yatar umarım.bize gelsin stoperi yedekler
Yedek stoperimiz Luyindama ona göre yorum yapalım.Dörtlü defansta Grillitsch is yapar mi bilmiyorum. Stoper oynadiginda sanki genelde üclüde arkadan oyun kurucu gibi ortada oynuyordu
Torreira ve Mertens resmileştikten sonra geriye sadece Evander Ali Akman Rugani ve Kaan Ayhan'ı almak kalıyor
çok şey istemiyoruz
teşekkür ederimYok sayılır
Torreira'nın gelmesini bekliyoruz.
Mertens işi de oldu gibi.
Saçmalamasınlar.![]()
?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçek olamayacak kadar saçma dursa da ilginç bir şekilde girişim var gibi geliyor banaKolpanın böylesi diyorum.

Fake![]()
?

NoGerçek olamayacak kadar saçma dursa da ilginç bir şekilde girişim var gibi geliyor bana![]()
Neyse her sey sonuna varinca anlayacagiz ama bence de planli ya da en azindan yari planli hareket ediliyordu. Bosa cikan en iyi oyuncuyu alip cevresini ona gore tamamlama uzerinden gidiliyor gibiydi. Gueye olmayinca Torreira, Pedro olmayinca Mertens isine katiliyorum ama iste bence Grillitsch olmayinca Midtsjø oldu. Satilik listesine konan veya bostaki isimler uzerinden hareket ediyorlar (Evander haric hepsi icin gecerli zaten bu durum), satilik listesine konan 8 numaralardan Oliveira'dan iyisi bize dusmezdi bence orada oyle bir firsat cikinca hic beklemeden aldilar. 10 numara piyasasi da oldukca dar o yuzden Evander tarzi takimina buyuk gelmeye baslamis adamlari listeye eklemeleri dogal.No way
Milföy zaten alınacaktı rotasyon için
Alternatif olarak gelecek dediğimde başka orta saha almayız deniliyordu, yönetim baştan beri plan dahilinde hareket ediyor.
Pedro gelmedi - Mertens deneniyor
Gueye olmadı Torreira oluyor
Oliveira bence Carvalho'nun yedeğiydi
Evander ve Harit konusu biraz garip sadece.
Saglam bi 10 alirsak yillarca kadro degismez.Her sene bu kadar çok transfer yapmayalım mümkünse içim daraldı ödemeleri düşününce =) seneye en fazla performansa göre mertens yerine satılan oyuncu yerine adam alınmalı ikide bir kadro yenilenmez
Fake maalesef. Benim de karşıma çıktı yaptığı tek paylaşım oydu ve 1 takipçisi vardı.Şimdi tekrar baktığımda hesap kapalı çıkıyor.Değil