Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens yanlış transfer olacak gibi geliyor bana. Ama hayırlısı...

grilisth trabzon işi yatar umarım.bize gelsin stoperi yedekler

bunun oynadığı stoper alpaslan öztürk'ten hallice ama, kafa topu yok, sertlik yok, pas istasyonu gibi düşün ön libero tarzı. üçlü de kullanmışlar da stoper nitelikleri taşımıyor hiç, kibar-nazik kalıyor defansif anlamda

06c6210068064e39c16d4afa94a79b6f.jpg

?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

No way

Milföy zaten alınacaktı rotasyon için

Alternatif olarak gelecek dediğimde başka orta saha almayız deniliyordu, yönetim baştan beri plan dahilinde hareket ediyor.

Pedro gelmedi - Mertens deneniyor
Gueye olmadı Torreira oluyor
Oliveira bence Carvalho'nun yedeğiydi
Evander ve Harit konusu biraz garip sadece.
Neyse her sey sonuna varinca anlayacagiz ama bence de planli ya da en azindan yari planli hareket ediliyordu. Bosa cikan en iyi oyuncuyu alip cevresini ona gore tamamlama uzerinden gidiliyor gibiydi. Gueye olmayinca Torreira, Pedro olmayinca Mertens isine katiliyorum ama iste bence Grillitsch olmayinca Midtsjø oldu. Satilik listesine konan veya bostaki isimler uzerinden hareket ediyorlar (Evander haric hepsi icin gecerli zaten bu durum), satilik listesine konan 8 numaralardan Oliveira'dan iyisi bize dusmezdi bence orada oyle bir firsat cikinca hic beklemeden aldilar. 10 numara piyasasi da oldukca dar o yuzden Evander tarzi takimina buyuk gelmeye baslamis adamlari listeye eklemeleri dogal.

Sen bastan beri guvenin sakin olun vs. diyosun hakli ciktin ben acikcasi Gueye ve Grillitsch olmadiktan sonra cok iyi bir DM alamayiz diye dusunuyodum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt