Hüseyin Erhan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.136
- 788
- 523
A büyük olsaydı sevinirimatatürklü flood neden tutmadı buğur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A büyük olsaydı sevinirimatatürklü flood neden tutmadı buğur
Sen Nöbeti Murhana kaptırınca vazgeçtiğini açıkladı admirrtaş benim formam hazır kero admirim öyle dedi inş sana da çıkar
here we go nerde!!
3 numarayı aldı o 14 körde14 kimde, 14 boştaysa onu da alabilir. PVA bıraktı mı 6 numarayı. Hazırlık maçlarında da 6 giyiyordu sanki, aklımda öyle kalmış
Işık Kaan da antrenmanlardaNelsson
Luyindama
Bardakci
Metehan
Emin
Yeterli. Luyindama gitmezse stoper transferine gerek yok.
tahrikkar bir kadro olmuş gerçektenMuslera-Dubois-Nelsson-Abdülkerim-Pva-Torreira-Oliveira-Mertens-Kerem-Yunus-Seferovic
11 ül sex
Galatasaray a gulmuyoruz Ronaldo tamam gelirim dedi diyelim kaç milyon Euro alır ve imza parası ne kadar ister bunu düşünsek yeterli.Gomis bizden ne kadar almıştı Ronaldo bizden ne alır bunu düşünmek yeterli.Tamamen maddiyatla alakalı manevi olarak da şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi gayet mantıklı çünkü sadece bu dönemin değil tüm dönemlerin en büyük oyuncularından biri bende olsam şampiyonlar Ligi'nde atabildigim kadar gol atmak isterim ki rekorun kirilmasinBrezilya basınında vitor pereira'nın corinthians'ının ciddi ciddi Ronaldo ile görüştüğü konuşuluyor.Corinthians'a gülmüyorsunuz da Galatasaray ismine mi gülüyorsunuz renktaşlar gözünüzü seveyim.İtibar olarak 5 gömlek daha yukarıda bir takımdır Galatasaray.Haa Ronaldo tabi çok ütopik tabii ki bu seviyeler imkansıza yakın ancak şu an bazı renktaşların yazdıklarıyla Twitter'da Fbjklilerin yazdığı alaycı şeyler aynı dikkat edelim.
rt edecek daha büyük hesap lazımatatürklü flood neden tutmadı buğur
+ sponsorlar atlar hemen, imkansiz da ama oluru olsaydi cr7 icin kemiksiz 10-12 rahat verilirdironaldo olursa ki imkasızdan ötede en ucuz kombine 20 bin olsa 30 saniyede biterdi tüm kombineler
UzaMuslera-Dubois-Nelsson-Abdülkerim-Pva-Torreira-Oliveira-Mertens-Kerem-Yunus-Seferovic
11 ül sex
6 boşta 6 yi alsın takımın değisilmez oyuncularının absürt numaralar giymesini oldum olası sevmem
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aklıma Taylanın 8 numarayı alması geldi, gene deli oldum14 kimde, 14 boştaysa onu da alabilir. PVA bıraktı mı 6 numarayı. Hazırlık maçlarında da 6 giyiyordu sanki, aklımda öyle kalmış
severizMuslera-Dubois-Nelsson-Abdülkerim-Pva-Torreira-Oliveira-Mertens-Kerem-Yunus-Seferovic
11 ül sex
Uçak bilgisi paylaşıcak sanırım.
Katılmıyorum. Kombin yapabileceğimiz bir stoper grubu yok. 1 tane potansiyelli genç stoper almak mantıklı olan.Nelsson
Luyindama
Bardakci
Metehan
Emin
Yeterli. Luyindama gitmezse stoper transferine gerek yok.