Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Tahmin;
Balo -> Sion
Gomis -> Adana DS
Mertens ->GSmiz
Balo -> Sion
Gomis -> Adana DS
Mertens ->GSmiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesela kaç yaşında olsun. sonuçta 35-36 olup hala tazı gibi oynayan tonla topçu vargenç degil de elden ayaktan düşmemiş bastonsuz yürüyebilenleri seviyor diyelim
aynen Okan hocanın kafasında net bi formasyon yok gibi yapılacak transferlere göre karar verecek biraz da sankiEvander'den vazgeçildi 10 numara vazgeçilmez Alex ve Mertens gelirse 9.5 olarak 4-4-2 oynarız
Tamda bende dicektimHaluklar yayında söyledikten yarım saat sonra aynı konuları yazması dışında bi olayı var mı bu adamın?
daha iyisine sulanıyormuşuz10 numara transferinden mi vazgeçtik yoksa sadece o pozisyon için Evander'den mi vazgeçtik acaba.
Her formasyonu oynatabiliyor öyle bir takıntısı yok elindeki malzemeden maksimumu almayı sever bi bakmışız 4-4-2 başlayıp 4-3-3 dönmüşüzaynen Okan hocanın kafasında net bi formasyon yok gibi yapılacak transferlere göre karar verecek biraz da sanki
Onların elemanı gibi zatenHaluklar yayında söyledikten yarım saat sonra aynı konuları yazması dışında bi olayı var mı bu adamın?
Hocaları buyken Pascal Dupraz sonradan oynatıyodu o zamanlar ama hep son dklarda oyuna alıyo diye hatırlıyodum.Hocanın adını da bilmiyodum tipine bakınca buldum..![]()
Adil Aouchiche - Spielerprofil 25/26
Adil Aouchiche, 23, aus Algerien ➤ FC Schalke 04, seit 2025 ➤ Offensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 2,00 Mio. € ➤ * 15.07.2002 in Le Blanc-Mesnil, Frankreichwww.transfermarkt.de
Bu cocuk balon mu cikti? Tek senesi kalmis, takimi Ligue 2ye düstü ve Feyenoord Szymanskiyi almadan bununla ilgilenmis. Takimi 5 milyonmu ne istemis.
Bir önceki sezonun oranlari gayet iyi cocugun. Son sezonu baya kötü. Bu bizde is yapacak seviyesindeyse, alip sonra iyi paraya satma sansimizda olur. Suan U20 milli takim oyuncusuymus
Depay-Mertens-Sanchez isimlerini konuşuyoruz, bu adam da kim?
Mertens gelirse Gomisi dehlememiz lazım bence de, Ali Akmanı da 3.forvet yapalım olsun bitsin işteTahmin;
Balo -> Sion
Gomis -> Adana DS
Mertens ->GSmiz
Şampiyona yapıp İtalya yapmasın ambargo koyalımYalnız şunu söyleyeyim, Okan hocayı çok seviyor ve destekliyorum, şu önümüzdeki seneyi bi atlatsın şampiyon olsun, önümüzdeki 5 seneye ambargo koyar.
Sanchez, Martens + bide 10 mu? Ayrıca bide stoper bakıyolarmışdaha iyisine sulanıyormuşuz
durumlar çok karışık ya bu yetki meselesi sonrası çıta arşa çıktıSanchez, Martens + bide 10 mu? Ayrıca bide stoper bakıyolarmış
İlhan Palut hoca var taş gibi. Ayrıca Tuğberk hoca da var.Şampiyona yapıp İtalya yapmasın ambargo koyalım
İlk tokezlemede "bu kadro tam fatih hocalik" yangını çıkacak sosyal medyada.. Onu atlatabilirse ambargo koyabilir..Yalnız şunu söyleyeyim, Okan hocayı çok seviyor ve destekliyorum, şu önümüzdeki seneyi bi atlatsın şampiyon olsun, önümüzdeki 5 seneye ambargo koyar.