Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Mertens konusunda son bilgiler nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evander'in sakatlığı işi bozdu bence. Menajeri felan bahane ediyorlar.evander olmadı, daha iyisini peşindeyiz o zaman
Göya yaşı 33 olduğu için bizde alt yapıda yer bulurmuşbu cümleyi biri tercüme edebilir mi, ne demek istemiş
Resim sığmamış da tweete tıklayınca gözüküyor Gs u19 takımına transfer olasılığı %37 olarak gösteriyor transfermarkt, ona atıfta bulunmuş. Böyle de mal bi site işte transfermarkt.bu cümleyi biri tercüme edebilir mi, ne demek istemiş
Haklısın renktaşım ancak ben bu kadar yaşlı yıldıza olumlu bakamıyorum, geçen yıl bu kadar genç alınırken de dedim gerçek hayat FM FIFA değil. Bence oliviera,torreira ve seferovic tecrübe için yeterli genç bir yıldız adayı 10 numara daha mantıklı.Hekim abi geçen sene aldık gençleri kolej takımı olucaz dedik kreş takımı olduk
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
36 olduMertens konusunda son bilgiler nedir
sen misin lan bu?İspanya Ligi'nin en sevdiğim özelliklerinden şu kamerayı ilk getirenler bunlar ve en iyisini yapanlar da bunlar reis![]()
Orası umurumda değil36 oldu

Yine bizimkiler ters köşe yapar da, güzel bi' isim çıkar ortaya umarım.Veiga bence riskli bi transfer olur Evander'e göre reis söylenen yıldız isimlerse başka..
bence net katkı verir. seferovicin yanına koyarsak bal kaymak gibi olurlar. falcao müzmin sakattı yoksa her türlü gol atıyordu, merten de falcao gibi golleri sıralar ve sakatlık problemi yok.mertens gomis kadar katkı veremez
gomis'i geçtim falcao kadar bile katkı veremez
:red:evanderi alamadı becerisizler
şimdi gidip neyse ki elimizde mitsö var diye açıklama yaparlar
Plakadan dolayı ben değilimsen misin lan bu?
![]()
Premier ligden isim deniyordu düşmedievanderi hic sevmedim iyi oldu alınmaması
veiga ondan daha iyi topcu
Rtaş çok taktın bu mertensin yaşa ya forumun çoğundan genç bir de bu taraftan bak36 oldu