Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.371
- 24.465
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens+Torreira etkisi.O daha da komik zaten. Kafalar uçmuş bakıyorum da
Manyak promo oldu. Hisseler felan yükseldi. Keske romano da yazsaydi .dO daha da komik zaten. Kafalar uçmuş bakıyorum da
sa bek yada transferin son günü biri 25m basıp Nelsson6 no tamam forvet tamam bu bize aykırı bir durum kesin bir mevkide sıkıntı çıkacak
Sevimsiz cavoFt artık kendi etrafında bile dönemez
Kripto ftci seni
26 yaşında torreira getirmek büyük iş yaw
Son gün 25 m basarlarsa biz de başkasına basarız altta kalmayızsa bek yada transferin son günü biri 25m basıp Nelsson
GELIYORRR
bcaa ve wheye abanmak bir özgüven getirmiş sana gördüğüm kadarıylaMorutan konusunda benden ne zaman özür dileyeceksin?
Fenerle bizim aramızda geçer gibi, Ts nin uzun maratonda patlayacağını ve bjl nin de hoca sorunu olacağını düşünüyorum bende ama bjk bu sorunu erken halleder şenolu getirirse yarışa dahil olabilirbu sene lig cok zorlu olmayacak gibi takımları biraz inceledım 6-7 takım harici transfer yapabilen yok
hatta antep sivas gibi takımlar bile ciddi güc kaybetmisler
ümraniye ve istanbul gibilerse kesınlıke averaj takımı acımadan 6-7 ne varsa atılmalı bunlara puan kaybeden net kerizdir
8jkda cok net hoca sorunu var ayyuka çıkması yakındır
şikeciler jj portekizbahceyi olusturdugu icin onlarında takım ici riskleri olacak
bizde hala kadroyu tamamlayamadık eksiklrımız var
antalya konya ve kısmen lazyo hazır takımlar ama lazyo stoperalmadan avrupa macına cıkarsa büyük rezil olur
fenerin sevgilisi hatayda insallah düsecek bu sene onlarda transfer yapamamıs
özetle cogunlugu istanbul civarında gececek bir lig ve bence cok zorlu olmayacak