Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene lig cok zorlu olmayacak gibi takımları biraz inceledım 6-7 takım harici transfer yapabilen yok

hatta antep sivas gibi takımlar bile ciddi güc kaybetmisler

ümraniye ve istanbul gibilerse kesınlıke averaj takımı acımadan 6-7 ne varsa atılmalı bunlara puan kaybeden net kerizdir

8jkda cok net hoca sorunu var ayyuka çıkması yakındır

şikeciler jj portekizbahceyi olusturdugu icin onlarında takım ici riskleri olacak

bizde hala kadroyu tamamlayamadık eksiklrımız var

antalya konya ve kısmen lazyo hazır takımlar ama lazyo stoperalmadan avrupa macına cıkarsa büyük rezil olur

fenerin sevgilisi hatayda insallah düsecek bu sene onlarda transfer yapamamıs

özetle cogunlugu istanbul civarında gececek bir lig ve bence cok zorlu olmayacak

bu sene lig cok zorlu olmayacak gibi takımları biraz inceledım 6-7 takım harici transfer yapabilen yok

hatta antep sivas gibi takımlar bile ciddi güc kaybetmisler

ümraniye ve istanbul gibilerse kesınlıke averaj takımı acımadan 6-7 ne varsa atılmalı bunlara puan kaybeden net kerizdir

8jkda cok net hoca sorunu var ayyuka çıkması yakındır

şikeciler jj portekizbahceyi olusturdugu icin onlarında takım ici riskleri olacak

bizde hala kadroyu tamamlayamadık eksiklrımız var

antalya konya ve kısmen lazyo hazır takımlar ama lazyo stoperalmadan avrupa macına cıkarsa büyük rezil olur

fenerin sevgilisi hatayda insallah düsecek bu sene onlarda transfer yapamamıs

özetle cogunlugu istanbul civarında gececek bir lig ve bence cok zorlu olmayacak
Fenerle bizim aramızda geçer gibi, Ts nin uzun maratonda patlayacağını ve bjl nin de hoca sorunu olacağını düşünüyorum bende ama bjk bu sorunu erken halleder şenolu getirirse yarışa dahil olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt