Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol beke bir turk cekemezmiyiz? Abdulkerim Galatasaray kalitesinin cok uzaginda. Anadolu maclarinda idare eder ama derbilerde net patlar.
Dediğim gibi daha iyisi yok şu an. Eğer yabancı sınırı kalkarsa yabancı sol stoper bakılır ama yerlisi imkansız. Yerli sol bek de düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Oraya da olsa olsa PVA gönderilip yabancı sol bek gelir. Ama PVA şu saatten sonra hem de şu transferlerden sonra gitmek istemez. Çok gaz durumda adam. Ben de geçen sene beğenmiyordum bu arada ama bu yıl çok fokus durumda lige. Bakalım nasıl olacak?

mertens evander yerine mi alındı renktaşlar?Evanderin bölgesi için transfere gerek kalmadı mı şimdi?

Yunus ve Nelson ok ama Kerem bence Avrupa'da pek talep görecek bir profil gibi gelmiyor Cengiz bile oynayamiyorken zor yani en iyi ihtimalle üç satış yapabiliriz hadi belki Torre bu sayı çok az bence
Altyapi kalkınmasıyla oradan sıfır maliyetle oyuncu yetiştirip satmaya yönelmemiz lazım.1-2 scout transferi de araya sıkıştırılır. Morutan, cicaldau, mostafa gibi isabetsiz scout transferleri ile parayı çöpe atacağımıza altyapıya yönelelim, ordan yetiştirip kiralayalım yetiştirelim satalım.

Ben asıl morutzanın göt gibi kalıp ekrana anlamsızca baktığını düşünüyorum.
Olaylara bak Ronaldo ismi çıkıyor, depay deniliyor, orta sahada yarıcı herif var, forvete mertens geliyor.

Pisa kulesinin tepesinden intihara kalkışabilir.

C A P I T A N O

75edb46ae9145e6bd14404361618c9bff2117985.jpg

Altyapi kalkınmasıyla oradan sıfır maliyetle oyuncu yetiştirip satmaya yönelmemiz lazım.1-2 scout transferi de araya sıkıştırılır. Morutan, cicaldau, mostafa gibi isabetsiz scout transferleri ile parayı çöpe atacağımıza altyapıya yönelelim, ordan yetiştirip kiralayalım yetiştirelim satalım.
O da bir tercih ama hiçbirini yapmadan kaç kez 35 yaşındaki futbolculara senelik 3-4 milyon Euro ödeyebiliriz sanki benim cebimden çok umrumda ama bu sürdürülebilir olmadığı için seneye de aldık diyelim hadi bir sonraki sene alamayacağız o zaman ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt