Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defanstan çıkamıyoruz, defanstan çıkamıyoruz, evvet bi pozisyon daha ve yine defanstan çıkamıyoruz...
Bu beni deli ediyor.

Nelsson gidecekse, umarım üst düzey bir Ball-Playing Defender koyarız yerine..

hiç belli olmaz bu isler. kumas var fazlasıyla. bir zaman gelir kendini de bilir ve ona göre calısırsa bambaska performans sağlar.
Belli olmaz doğru söylüyorsun da emre çolak ın da kumaşı vardı. Ben çok benzetiyorum bunu ona... Yunus da benziyor... İnşallah dediğin gibi olur.

morutan ağzıyla kuşta tutsa değer verilmeyecek burda kendisine, gönderelim herkes baksın dalgasına
5m de fena değil sonra ki satıştan pay koydur gönder

Çok affınızınıza sığınarak söylüyorum arkadaşlar ben transfer dönemleri buraları çok okurum ama pek yazmam kırmızı üye olmamdan anlaşılıyor zaten ama buraya yazan çoğu kişinin ismini bilirim okuya okuyan kazındı.

Kalkıp da Gsc efsanesi rütbesi olan birine laf etmek haddime de değil gibi geliyor uzaktan takip eden normal biriyim sonuçta ama bu Sergen Zeren adlı adam böyle değildi önceden diye hatırlıyorum neden şu an hep bir anda girip 50 tane olumsuz mesaj yazıp her şeye saldırıyor. Rahatsızlık verdi yani kimseyi engellemek istemem normalde
Merhaba daha sık yazınız lütfen

Bu ön libero olayında Fransa en iyisi. Mönşengladbah,Manu Kone’yi cüzi bir rakama almış mesela. Sacha Boey örneği var. Oralara dadanmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt