Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ytda ads clujun ozetini izlerken bekir cinarin son videosu çıktı karşıma

bu ne ağabey, futbolun boku çıkmış

apartmanın yangın merdiveninde kendini mavi lacivertli iple asarak intihar etmiştir

girdiği zaman geçmiş olur
olm sen taraftar değil misin lan.

elinde defter kalem kulubun alacağını vereceğini hesap ediyosun.

keyfine bak sanane olm, ramos alınıyorsa sonuçlarını düşünen birileri vardır. Erdene güvenmiyor musun alla alla

Bilmem ki diyelim sistemlerine uymadi skor katkisi yapmadi sakatlandi vs bu riski yine biz tasiyor oluyoruz Alperdaş
Cezasi var diyorlar, yani toplamda 10 milyon euro odemeleri gerekiyormus tapusunu almazlarsa. Nerden baksan herifin bonservis bedelini cikartmis olacagiz.

olm sen taraftar değil misin lan.

elinde defter kalem kulubun alacağını vereceğini hesap ediyosun.

keyfine bak sanane olm, ramos alınıyorsa sonuçlarını düşünen birileri vardır. Erdene güvenmiyor musun alla alla
Güvenmiyorum. Ramos u 5m maaş ile alıp, Nelsson u buna karşılık satarsa güvenmiyorum..

20 mac konusu dogru ise 19 mactan sonra oynatmadiklarinda ne halt yiyecegiz acaba
Iyi oynarsa herturlu 20maci gecer

Iyi oynamazsa deninenlere göre 9.5m kiralik ucretimizi alip zanyoloyu seneye ya biz oynatirz yada tekrardan baska bir takima satariz. Herturlu biz kazaniriz tabi bacagini koparip kariyeri ölmezse

1692082444356.webp

toplam 42 milyon euroya zanioloyu satmışız anladığım kadarı ile

o zor opsiyonların yarısı gerçekleşir arkadaşlar siz rahat olun

burası gs boru değil 500 yıldır illuminatinin takımı

Cezasi var diyorlar, yani toplamda 10 milyon euro odemeleri gerekiyormus tapusunu almazlarsa. Nerden baksan herifin bonservis bedelini cikartmis olacagiz.
bu dogru ise iyi olmus baya yanliz PL gibi bir herkes tarafindan takip edilen bir ligte piyasa degerinin düsmesi de olasi. O yüzden sezon boyunca Zaniolo oynadi mi gol atti mi asist yapti mi gibi bir stres yasayacagimizi düsünüyorum. Ama resmi aciklamayi beklemek gerekiyor tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt