- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Merih milli takımdan sepetlenmeli.
vizyonsuz sığır
vizyonsuz sığır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
girdiği zaman geçmiş olurffp mevzusunu geçeli çok oldu.
Niye oyle birsey yapsinlar? Sonucta bunlar bu herifi istemiyor mu?20 mac konusu dogru ise 19 mactan sonra oynatmadiklarinda ne halt yiyecegiz acaba
apartmanın yangın merdiveninde kendini mavi lacivertli iple asarak intihar etmiştir
Asker selamı vermeye gitmiştir belkiMerih milli takımdan sepetlenmeli.
vizyonsuz sığır
olm sen taraftar değil misin lan.girdiği zaman geçmiş olur
Bilmem ki diyelim sistemlerine uymadi skor katkisi yapmadi sakatlandi vs bu riski yine biz tasiyor oluyoruz AlperdaşNiye oyle birsey yapsinlar? Sonucta bunlar bu herifi istemiyor mu?
Cezasi var diyorlar, yani toplamda 10 milyon euro odemeleri gerekiyormus tapusunu almazlarsa. Nerden baksan herifin bonservis bedelini cikartmis olacagiz.Bilmem ki diyelim sistemlerine uymadi skor katkisi yapmadi sakatlandi vs bu riski yine biz tasiyor oluyoruz Alperdaş
Zanyoloya vedaBu gerçekten mesaj ama... "ciao bella" İtalyanca "hoşçakal güzelim" demek... Zaniolo'ya veda mesajı olarak koymuşuz...
Güvenmiyorum. Ramos u 5m maaş ile alıp, Nelsson u buna karşılık satarsa güvenmiyorum..olm sen taraftar değil misin lan.
elinde defter kalem kulubun alacağını vereceğini hesap ediyosun.
keyfine bak sanane olm, ramos alınıyorsa sonuçlarını düşünen birileri vardır. Erdene güvenmiyor musun alla alla
Iyi oynarsa herturlu 20maci gecer20 mac konusu dogru ise 19 mactan sonra oynatmadiklarinda ne halt yiyecegiz acaba
Al ahli için istiyordur belki size ne?![]()
Gundemi takip et masondaş. Merih araplara gittigouendizi
rashica
merih
griezman
bu dogru ise iyi olmus baya yanliz PL gibi bir herkes tarafindan takip edilen bir ligte piyasa degerinin düsmesi de olasi. O yüzden sezon boyunca Zaniolo oynadi mi gol atti mi asist yapti mi gibi bir stres yasayacagimizi düsünüyorum. Ama resmi aciklamayi beklemek gerekiyor tabi.Cezasi var diyorlar, yani toplamda 10 milyon euro odemeleri gerekiyormus tapusunu almazlarsa. Nerden baksan herifin bonservis bedelini cikartmis olacagiz.