- 9 Ağustos 2011
- 59.490
- 34.197
- 3.558
hiç belli olmaz bu isler. kumas var fazlasıyla. bir zaman gelir kendini de bilir ve ona göre calısırsa bambaska performans sağlar.Ben morutan ın 15 20 milyon bonservis bedelini bulacağını sanmıyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç belli olmaz bu isler. kumas var fazlasıyla. bir zaman gelir kendini de bilir ve ona göre calısırsa bambaska performans sağlar.Ben morutan ın 15 20 milyon bonservis bedelini bulacağını sanmıyorum...
her halttan şifre çıkarmağa çalışan gs taraftarı:
- 3lüye dönüyoruz hayırlı olsun
FitizGuenduzi-Toreira fit miyiz
Belli olmaz doğru söylüyorsun da emre çolak ın da kumaşı vardı. Ben çok benzetiyorum bunu ona... Yunus da benziyor... İnşallah dediğin gibi olur.hiç belli olmaz bu isler. kumas var fazlasıyla. bir zaman gelir kendini de bilir ve ona göre calısırsa bambaska performans sağlar.
ffp mevzusunu geçeli çok oldu.he verilir sonra kodumun ffpsi diye ağlarız
Hangi Merih?gouendizi
rashica
merih
griezman
Ne Merihi halagouendizi
rashica
merih
griezman
Merih Suudi olmuş diyorlar...gouendizi
rashica
merih
griezman
Merhaba daha sık yazınız lütfenÇok affınızınıza sığınarak söylüyorum arkadaşlar ben transfer dönemleri buraları çok okurum ama pek yazmam kırmızı üye olmamdan anlaşılıyor zaten ama buraya yazan çoğu kişinin ismini bilirim okuya okuyan kazındı.
Kalkıp da Gsc efsanesi rütbesi olan birine laf etmek haddime de değil gibi geliyor uzaktan takip eden normal biriyim sonuçta ama bu Sergen Zeren adlı adam böyle değildi önceden diye hatırlıyorum neden şu an hep bir anda girip 50 tane olumsuz mesaj yazıp her şeye saldırıyor. Rahatsızlık verdi yani kimseyi engellemek istemem normalde
Mac günü bir kac oyuncunun yemegine müshil katacagiz o vakit mecbur oynatirlar.20 mac konusu dogru ise 19 mactan sonra oynatmadiklarinda ne halt yiyecegiz acaba
gouendizi
rashica
merih
griezman
Hangi Merih?
Al ahli için istiyordur belki size ne?Ne Merihi hala