Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.669
- 40.385
- 3.413
O şu bu diyoz da, munih te super kupada rezil olmus 3-0 yenilmis leipzige
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keramettin bile delirdiyse bu sene işin zor okan hoca akıllı ol3 tane resmi maç oynamışsın, 150 tane adam almışsın
Rakibin 2 sene transfer yapmamış
Napmalıyız Kayseri denilen takımı yenmek için
Her yere 20 m euroluk adam koyunca kendi kendilerine de yenerler herhalde bu ligde
Habire topçu alıyoruz ortada yoklar. Zaniolo torreira ortada yok. Toplayın şu takımı artık yav. Barış yunus izlemekten sıkıldıkTete ve Zaniolo yoktu. Olsaydi farkli olurdu.
Haftaya tsye 3 tane saplayınca takım kendine gelir.Bu takım geçen seneki takımdan da iyi olacak
Danyal dedi dersiniz
Taraftar götü başı dağıtıp mal mal hareket etmezse
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 orta saha da kiralik marcaodan iyi verim aldık falcso desen kronik sakat çıktı ve taraftar çok istedi. Yine geliyor para yok demeye terime gelince para yok hocam bizi kurtar okana tarihin en iyi kadrosu kuruluyor Kayseri de futbolun f su yok. Okanın neyini savunuyorsunuz? Çıkardığı kadro kadro mu ? Berkanş kim 90 dk oyunda tutar tahta ya bildiğin tahta ayağı.Seri nzonzi lemina marcao falcao lu kadroyla ne oynadı.
60 dan sonra çekildi. ilk yarı zaha ve icardi olsa garanti atmışlardı golüKayseri savunmaya gömülmedi.
Boş ver o gereksizi Halim ya. Bize gündeme gelince Fred'i gömüyordu Fener alınca çok süper diyen biri.karakullukcuyu pek sevmem fakat az önce cok dogru söyledi sürüyle oyuncu alındı yıldız vs ama hicbiri takımın esas ihtiyacı degildi
Ben bişey göremiyomİlgilenenlere duyurulur meteor yağmuru başladı gayet güzel izliyorum
Haftaya tsye 3 tane saplayınca takım kendine gelir.
Kadro lubjana depinden gelenlerdi
Sezon başı 3 günde bir maç yapmak zor olur diye düşünüyorum