Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada şenol kısıtlı kadrosuyla sampiyonlugun en büyük adayı bence

fbnin başındaki hoca işi götüremez istedigi kadar adam alsın ismaili sezonun 2. yarısı kovacaklar

okanda inadından vazgecmiyor kadro bozmuyor oyuncu degistirme konusu sıkıntı

Sezon başında böyle sonuçlar olabilir de bazı renktaşlar çok ağır yorumlar yapmış. Bu takım geçen sene eze eze şampiyon olmadı mı biraz sabır arkadaşlar.

Bay kanat olarak oynayamayacak bu takımda burası belli. Gereksiz fake’lerle kaç tane hücum öldürdü sayamadım, yırtıcı forvet olarak yedekten girmeli. Tete Rashica rotasyonu olmalı sağ kanatta.

Kadro istikrari oldukça önemli. 60 maç oynayacağız, ligde o oynar cl de diğeri oynar, bunun sakatlığı cezası var vs. zihniyeti felakete sürükler. Geçen sezon Fb her maçı farklı 11 ile oynadı biz ise sezonun çoğunda istikrarlı 11 ile oynadık. Fark barizdi.

Zaha: "Birkaç dakika da olsa oynadığım için mutluyum. Bir sonraki maçı iple çekiyorum."

gecen sezon şansa bala ilk haftaları gomisle idare etti okan buruk

gomis olmasa coktan kovulurdu

bu sene gomis gibi kurtaracak adamda yok gibi

bakambuyu ilk yarı begendım bu arada bayagı ayık takım oyununu bılıyor oynuyor ama okan barıs yerine onu cıkardı

önümüzdeki 3 lig maçını alıp, şl ye girelim gerisi rahat gelecektir , torreira ve hazır bi orta saha gelince takımı o zaman görün

4-3-3ten başkasını oynamaz bu takım açık ve net. Tete de takıma girince daha iyi anlayacağız. Elinde zaniolo tete zaha gibi kanatlar varken 4-2-3-1 oynayamazsın. Futbolda ortasahan kadar konuşursun. 3lüyü tore-transfer-transfer/demirbay rotasyonu yapmadan başarılı olamayacak gibi hoca. Her işin transferle çözüleceğine inanıyor

valla ilk maclar gomis sans gollerin atmis olmasaydi, ayrica rashicanin sonradan takima katilmis olmasaydi cok baska giderdi gecen sezon! gomisi belki yasindan dolayi yedekledik bakambuyla, baris kesinlikle bi rashica degil, tete olurmu onuda pek sanmiyorum, rashica mutlaka alinmali herseye ragmen.

Son düzenleme:
Zahanın boyu 1.80 ama zaniolaya benzer aygır gibi duruyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt