Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio, Mertens, Midtjö, Dubou, Nelson, Yunus.
Bu adamların maçlardaki ruh hâli gidecek miyiz kalacak mıyız diyor. Artık karar verilmeli. Kafası rahat olmayandan hayır gelmez.
Özellikle Nelson çok belli ediyor. Kafada bitirmiş.
Diğerleri de rahat değil gibi.
Kadro özellikle hücumda şişti.
Stoper ve orta sahaya öncelik vermeliyiz.

Ne kayseri geçen seneki kayseri, ne biz geçen sene ki biziz. Herkes farklı galibiyet bekliyordu. Tepki normal.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende diyorum ki kayseri ile gecen sezon oynadigimizda ligin 10. Haftasiydi yani o haftaya kadar takim zaten gomis’in katkilariyla yarisa tutundu,daha sonra yakaladigimiz uyum ortadaydi

Biraz sabir edin,takim hazir hale gelsin transferler yuzde yuz duruma gelsin ondan sonra basarisiz olursak hep beraber elestiri yapilir zaten

Haftaya tsye 3 atarız benim dersim ligte değil

Takım hazır olunca her maçı bi oyuncu çözer, ligin kalitesi ortada

Benim kafaya tsktığım konu cl maçları

Bu dğzenle cl maçları zulüm gibi geçer benden demesi

Hocanın oraya kafa yorması gerek yoksa sokmuşum lige

Yarın gider kaliteli ortasaha indiririz, ligte tamamen rakipsiz kalırız
işte okadar basit degil kagıt ustunde cok iyi kadro kursak bile rakipler kimi zaman fizikli oluyor yada saglam kapanıyor vs ama sen her rakıbe aynı oyunu denersen biryerde patlıyorsun

lig takımları kötü olsada sürpriz yapacak takımlar var bam bam yapacak hale gelirmiyiz emin olamıyorum

Geri 5'li as kadroya çok yakın, maçı da gol yemeden kapattı. İleri 6'lıdan ise 5 isim değişecek. Sakatlık yüzünden Torreira yoktu, Henüz hazır olmayan Icardi ve Zaha az süre aldı. Tete, Zaniolo ya da Rashica ve 8 de eklenecek.

Takım ritim tuttuğunda böyle yedek ağırlıklı kadrolar da çıkıp deplasman alacak tabii. Bugün kötüydük ama böyle maçlar ve kadrolar geriye bakınca sezonun resmiyle alakası olmayan maçlar.

Bende diyorum ki kayseri ile gecen sezon oynadigimizda ligin 10. Haftasiydi yani o haftaya kadar takim zaten gomis’in katkilariyla yarisa tutundu,daha sonra yakaladigimiz uyum ortadaydi

Biraz sabir edin,takim hazir hale gelsin transferler yuzde yuz duruma gelsin ondan sonra basarisiz olursak hep beraber elestiri yapilir zaten
Okan hoca çok geç hamle yapıyor ve yeni gelen topcuya çok geç şans veriyor. Hataları var, düzeltmesi lazim. Kimse kötülüğünü istemez hocanın, hatasını düzeltsin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a6a017c3f730f2179337755f7b982480.jpg

Kane'i iade etmek isteyen bile var
Kesin bizim forumdan birisidir.

yıldız çok fazla, ayağına top isteyen adam çok fazla, ön plana çıkmak isteyen adam çok fazla... topu nasıl paylaştırıp hepsini mutlu edeceksin.. yedekte uzun süre kalmayacak bir oyuncu grubu.. hocanın bunları da çözmesi lazım..

Kim oynarsa oynasın yenmemiz lazımdı ama ilk 11 e icardi zaha rashica torreira ve 8 numara girecek. bu oyuncuların hazır olması daha 1 ayı bulur. Ortaya torreirayı da yedekleyecek adam lazım.

Muslera
Boey Merih Abdul Angel
Torreira Gravenberch
Tete Talisca Zaha
Icardi
Talisca'yı istemeyenler umarım beşiktaş'a gittikten sonra ya niye almadık diye yangın yapmazlar. Bizde yay üstünde 20-25 metreden gelen geçen dağlara taşlara vuruyor önü boşken Talisca'ya vurdursunlar bakayım dağa mı atıyor 90'a mı atıyor o zaman anlarlar. Bugün olsaydı muhtemelen kapanan defansa 1 tane uzaktan saplamıştı 3-4 tane bomboş rezalet vurduk.

Keşke anormal bir isim çıksa da Melikşah tufaya gelmeyelim dese. Kap gelmiş gibi sevinmeye başlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt