Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden zaha tete kerem 3 lusunde yanan kim olacak dusunmekten saçlarım beyazladi
Boşver üstad düşünme bu kadar. Allah korusun ya fenerli olsaydın? 10 senedir şampiyon olamamaktan g.tünün kılları bile beyazlardı. İyi ki Cimbomluyuz. Tek derdimiz bu olsun

hakem su molasında 2. yarı oyunu durdurup bizim oyuncular oyuna girmeseydi

emınım golü yerdik

Yalnız bugün icardinin nasıl karakterli topçu olduğunu gördük. Adamda gram ego yok. Ki zaha da neden ego var demem adam İngiltere top 6 takıma şov yapıyordu her sene ama yine de icardinin yanına yaklaşamaz kariyer olarak.

talisca maas icin bjkyi kullanıyor

bjk inşallah alır taliscayı

yoksa fb şampiyonluğu bu sene gelecek gibi

bjk güçlü olsun

biz olamıyorsak onlar olsun

Dostum biz olamıyorsak onlar olsun demek saçma 1 maçta . Eleştiri normal ama bu sene şampiyon gene bunu göz önünde bulundur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

keske erciyes dagına gidip cadır kursaydım meteor yagmuru izlerdım

bu macıda ızlemezdım

Baris kanat oynamaz, orada yunus daha yararli olur. Tamam lijubiljana macinda golü kacirdi ama bir okadarda hareketliydi. Gol atamamasi da tamamen mental sorunu. Baris kanadi öldürüyor en fazla forvetin arkasinda sahte 9 oynar.

şunun videosu varmı yahu

eğer tam olarak böyle söylefiyse mx 4 haftası var hocanın

futbolcular bunu diri diri yer eğer tam buysa

ama tabi belki cümle içinde başka anlamlı söylemişdir!

Aynen ya bende en çok ona kıl oldum, yahu az bişi heyecanlı ol, sanki karşısında City falan var sus pus korkmuş bir suratla maç izliyor
Teknik direktorluk cagdas gibi her dakika hareketli bir seyler yapmak mi rtas ancelotti falan bos adam o zaman geciyor oturuyor genelde yedek kulubesinin oraya izliyor.

Iyi bir 8 alirsak feneri orada rahat yeneriz
Bence artik oyle kolay kolay yenilebilecek bir takim degiller. Maclar cekismeli gecer. Onlarda da oyunu her an degistirebilecek adamlar var. Rakibi bu kadar hafife alma.

Iyi bir 8 alirsak onlardan onde bir kadromuz olur ancak kim ligi alir, kim kimi yener bunlari tahmin etmek o kadar kolay degil.

Dostum biz olamıyorsak onlar olsun demek saçma 1 maçta . Eleştiri normal ama bu sene şampiyon gene bunu göz önünde bulundur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geçen sezon şampiyon olacağımızdan emindim yazdımda

bu sezonda okan hocayla devam edersek olamayacağımızdan eminim

belki bir sürpriz olur ekime kalmazsa ordan toparlarız ama şuan için pek ümitli değilim

ha hatalarından ders alır birşeyler değişirse yazarız yine

benim kompleksim olmaz okan hocaya karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt