Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam takımı bende beğenmedim ama ilk hafta be kardeşim. Herkesi darağacına göndermişiz forum olarak yine

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Stabil oyun planımız olmalı. Takım sete de oturabilmeli sadece geçiş oyunu ve rakibin kaybedeceği topları kovalayarak maç bitirmez BÜYÜK takım. Sete aldığını bam güm ileri vurarak oturulmaz , sete orta sahan olmadan oturulmaz.

Artık oyuncular gitmeli ! ÖNÜMÜZÜ GÖREMİYORUZ.
Kadro yapamıyorum , eksikleri doğru analiz bile edemiyoruz.

Zaniolo
Sergio
Midjö
Morutan
Yunus
Yusuf
Mertens
Barış Alper
Kerem Aktürkoğlu

(kerem-barış-mertens vs gitsin diye yazmadım ama herkes her mevkiye talip gitmesi kesin gerekenler gitmeli ötekilerden de nasıl verim almalıyız oturup konuşmalıyız çünkü yeni transferlerin gidecek hali yok)

Kilit transfer orta saha , sağlam bir orta saha almassak bu kadar yatırım boşa gidebilir

Yorumları okuyorum da çok panik yapılmış daha İcardi Torreira Zaha Tete Kerem Demirbay hazır değil Angelino geçen maçlara göre daha hazır görüntü verdi.İlk maçlar da kazalar olabilir transfer dönemi gelecekler gidecekler bir an önce netleşmesi lazım uzadıkça kimin ne olacağı bilinmediği için takıma zarar veriyor.
Ya şöyle bir yorum vardı ks gs a futbol dersi verdi .

3 yerli : kerem Demirbay , Apo , kazımcan olmalı . Kerem aktürkoğlunun bölgesinde zaha var maçına göre oda oynar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo konusu da hala sürüncemede. Kalacaksa seviniriz, gidecekse de gelen parayı iyi değerlendirebiliriz. Fakat belli olsun artık.

Bu hafta ici satilan satilsin artik onumuze bakalim 75 kisi var kadroda

4 sene üst üste şampiyon olduğumuz sezonların ikisinde sezona kazanamadan başladık...Uefa şampiyonu olduğumuz sezon,sezon açılışında içeride antep e kaybettik..2011-12 sezonu efsane sezondu ilk maçta belediye maçında rezalet bi oyunla kaybettik...Sol önde eboue,sağ bek sabri,stoper servet sol bekte çağlar birinci nin oynadığı bir takım vardı...Felaket umutsuz bir görüntü vardı hatta 8-10 hafta böyle gitti..

Evet dün kızdık ettik ama biraz zaman geçtikten sonra sakin kafayla bakmak lazım Takımın on tarafi 1-2 haftaya tamamen değişecek neredeyse,kagit üzerinde takviyelerle herkese zor olabilecek bir deplasman kayseri,normal şartlarda böyle kötü bir günümüzde son dakikalarda 1 gol yiyip elimizdeki 1 puandan da olurduk en azından bunu aldık...

Sorunun %90 ının transfer olmadığını anlamıştır umarım taraftar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt