Kaan Hakan Özdemir
Sarı Üye
- 15 Temmuz 2018
- 310
- 170
- 343
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mübarek set oyununu oynayan 1 2 takım söyler misiniz ? Tutturmussunuz bir set oyunu hadi city 1 belki biraz arsenal son dönem başka? Neşir bu set oyunuStabil oyun planımız olmalı. Takım sete de oturabilmeli sadece geçiş oyunu ve rakibin kaybedeceği topları kovalayarak maç bitirmez BÜYÜK takım. Sete aldığını bam güm ileri vurarak oturulmaz , sete orta sahan olmadan oturulmaz.
Artık oyuncular gitmeli ! ÖNÜMÜZÜ GÖREMİYORUZ.
Kadro yapamıyorum , eksikleri doğru analiz bile edemiyoruz.
Zaniolo
Sergio
Midjö
Morutan
Yunus
Yusuf
Mertens
Barış Alper
Kerem Aktürkoğlu
(kerem-barış-mertens vs gitsin diye yazmadım ama herkes her mevkiye talip gitmesi kesin gerekenler gitmeli ötekilerden de nasıl verim almalıyız oturup konuşmalıyız çünkü yeni transferlerin gidecek hali yok)
HAHAHAHAHDHFJDHSHFHJSSHSJ ne yiyip ne iciyosunuz birader sizforvet lazim acil zaman varken
Şenol alacak paramız yok demedi miBesiktas talisca’yi alirsa sampiyon olur bu arada. Senelerdir diyorum ligin bug’ı o herif
Ayrica Kerem Demirbay bence pas hatalari yapmasina ragmen iyi sinyaller verdi. Oliveira gibi kacak gures yapmiyordu. Bayagi sorumluluk aldi.Sadece icardi eğer fizik ve kilo olarak 1 tık iyi o lsaydı maç skoru 2 0 dı.Allah biliyor okan hoca ilk geldiğinden bu yana hiçbir zaman içime sinmedi ama.hemen birilerini gömmek için henüz çok erken daha 37 hafta var ayrıca son 2 maçı en formda iki adamı barış ve kerem berbattılar.Kerem demirbayi 15 dklık oyununa bakıp gömenler olmuş.Birader siz futbolla değil.baska sporlarla ilgilenin
nereye şampiyon oluyorlar yaw.Besiktas talisca’yi alirsa sampiyon olur bu arada. Senelerdir diyorum ligin bug’ı o herif
Hayati tabiki 3 kulvarda mücadele ediyorsun ve spastik gibi puan veriyorsun... Sonra lig bitimine yakın avaraj hesabı puan hesabı yapıyorsun "yok şu yenilirse yok şuna 4 atarsak yok halamın bıyığı olsa amcam olurdu diye" Biz ligde sırtımızı duvara rahatça yaslayamıyorsak bu kadroyla avrupa kadrosunun 11ini direk ligde de ilk 11 oynatalım o zaman? Hiç tozpembe görmeye gerek yok kabul edin bu maç 3 puanı Okan ve Saz arkadaşları(yerli ve milli dopçuları) sayesinde verdik.Hayati 3 puan mi???
Söyle uzaktan sut cekip gol atacak bir tane oyuncumuz yok, defans yapan takimlari en basitden böyle cözersin
futbol gurmelerinin yorumlarına fikir belirtecek kadar donanımım yokNasil ya 2 orta saha bi de 10 numaraya tabanca gibi takim olacagiz diyorlardi dun gece yanlis mi
de paul gelirse bir sonraki kayseri maçını kazanırızfutbol gurmelerinin yorumlarına fikir belirtecek kadar donanımım yok
Fener bjk geldiğinde hali gibi olur zeminDün yine berbat bir sahada oynadık. Ne top kontrolü yapmak mümkün , ne düzgün bir pas atmak. Top yerden öyle bir sekiyor ki nereye gideceği belli değil.
Daha sezon başı olmasına rağmen bu kadar Kayserispor’un sahası yine bu kadar kötü.
O yüzden zaten zor deplasman. Çünkü futbol oynamak mümkün değil