- 4 Ağustos 2009
- 90.910
- 72.226
- 5.358
Uzay futbolu
Şu videoya bak rezalet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzay futbolu
Şu videoya bak rezalet
Dün de sordum sanki ama arada kaynadi
Zaniolo 10 milyon kiralama bedeli ve ZORUNLU OLMAYAN 20 milyon opsiyon ile kiralansa tepkiniz nasil olur?
E dedik. Tetede gereksiz. Bunları alacağın parayla temel ihtiyacın b2b ve 10 numarayı hallederdin.Bu transferin kadro işini karman çorman edeceğini söylemiştik ne kadar harika bir topçu olsa da. En iyi oynayacağı yer de sol kenar gibi duruyor, Kerem'den 10 numara çıkarmak da zor iş zira topun kıymetini bilmiyor hala.
Dünden beri çok az girdim foruma. Kafam çok rahat, buradaki zırvalamaları hiç çekemem.Millet kafayı yemiş. Rekorları alt üst ederek şampiyon olmuş hocaya edilen laflara bak.
Uzay futbolu
Şu videoya bak rezalet
Zaniolo gitmeden Tete alınıyor, apar topar boktan bir teklifle adamı gönderiyoruz(haberler doğru ise). Üstüne hala Rashica isteniyor. Ben ortada bir plan olduğuna falan inanmıyorum pek. Angelino ihtiyaçlara yönelik bir transferdi mesela ama sete oturamadığımız için onu da kullanamıyoruz. Icardi'nin bariz kilo fazlası var. Gelenler hazır değil. Karman çorman oldu takım. Gereksiz açıldık, Ramos mamos isteyenler vardı bir de.Ali yigite fifa kadrosu kuruyoruz gibi geliyor bazen
Herif 2 senedir bu takımda as oyuncu topu ayağına aldığında soldan bindiren bir tane oyuncu veya maç görmedi hemen diğer Kanada dönüyor çünkü yunus, barış, zaniolo, boey hep diğer kanatta ceza sahası çevresinde oluyor.
Ortada mertens, oliviera ileri de de icardi geri çekiliyordu.
Alıştılığı oyunu oynadı işte zamanla orada bir güç olduğunu öğrenerek pas atacak.
Kerem aptal bir oyuncu değişil ki pas verip pozisyona sokabileceği oyuncuya bilerek atmasın. zahanın bindirmeleri kendisine 2. Bir opsiyon olur.
Kasımpaşa maçından beri ligde oynuyor. Bu sezon hazırlık maçları ve Zalgiris maçında oynadı. Bu kadar maçla vardım.Kaç maçta vardık bu kanıya? Yerine düşünülen kurtarıcı da 2. lig takımının elden çıkarmaya çalıştığı oyuncu
Ben doğru bulmam. Zaniolo müthiş topçu bunu biliyoruz ama sakatlıklar dan sonra henüz potansiyelinin tepesine ulaşacak mı bunu bilemiyoruz. Ayrıca tekrar sakatlık sorunu yaşayabilir, metal sorunlarının da olduğu bir gerçek. Yani eğer illa satıyorsak bonservisi ile satmalıyız.Dün de sordum sanki ama arada kaynadi
Zaniolo 10 milyon kiralama bedeli ve ZORUNLU OLMAYAN 20 milyon opsiyon ile kiralansa tepkiniz nasil olur?