Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet kafayı yemiş. Rekorları alt üst ederek şampiyon olmuş hocaya edilen laflara bak.
Dünden beri çok az girdim foruma. Kafam çok rahat, buradaki zırvalamaları hiç çekemem.

Birazdan da GS formamı giyip top oynamaya gideceğim mis gibi.

Ali yigite fifa kadrosu kuruyoruz gibi geliyor bazen
Zaniolo gitmeden Tete alınıyor, apar topar boktan bir teklifle adamı gönderiyoruz(haberler doğru ise). Üstüne hala Rashica isteniyor. Ben ortada bir plan olduğuna falan inanmıyorum pek. Angelino ihtiyaçlara yönelik bir transferdi mesela ama sete oturamadığımız için onu da kullanamıyoruz. Icardi'nin bariz kilo fazlası var. Gelenler hazır değil. Karman çorman oldu takım. Gereksiz açıldık, Ramos mamos isteyenler vardı bir de.

Herif 2 senedir bu takımda as oyuncu topu ayağına aldığında soldan bindiren bir tane oyuncu veya maç görmedi hemen diğer Kanada dönüyor çünkü yunus, barış, zaniolo, boey hep diğer kanatta ceza sahası çevresinde oluyor.
Ortada mertens, oliviera ileri de de icardi geri çekiliyordu.
Alıştılığı oyunu oynadı işte zamanla orada bir güç olduğunu öğrenerek pas atacak.
Kerem aptal bir oyuncu değişil ki pas verip pozisyona sokabileceği oyuncuya bilerek atmasın. zahanın bindirmeleri kendisine 2. Bir opsiyon olur.

ya zaten büyütülecek birşey değil dedim

bi kaç kez izledim net görüyor bakıyor atmıyor
saniyelik bi ego yapmış olabilir
insandır olabilir

ha eleştirilir bu da normaldir

Kaç maçta vardık bu kanıya? Yerine düşünülen kurtarıcı da 2. lig takımının elden çıkarmaya çalıştığı oyuncu
Kasımpaşa maçından beri ligde oynuyor. Bu sezon hazırlık maçları ve Zalgiris maçında oynadı. Bu kadar maçla vardım.

Yerine düşünülen herif dediğin Raşitsa geçen sezon Kayseri maçının 2. yarısından sonra oyuna girince takım şahlanışa geçti. Başak kupa maçında kesip Zaniolo'yu oynattık. Yediğimiz 3 gol de onun kanattan geldi.

Dün de sordum sanki ama arada kaynadi

Zaniolo 10 milyon kiralama bedeli ve ZORUNLU OLMAYAN 20 milyon opsiyon ile kiralansa tepkiniz nasil olur?
Ben doğru bulmam. Zaniolo müthiş topçu bunu biliyoruz ama sakatlıklar dan sonra henüz potansiyelinin tepesine ulaşacak mı bunu bilemiyoruz. Ayrıca tekrar sakatlık sorunu yaşayabilir, metal sorunlarının da olduğu bir gerçek. Yani eğer illa satıyorsak bonservisi ile satmalıyız.

Yalniz bu rezalet oyun, 3-5 hafta devam ederse iyi olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt