Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.587
- 77.923
- 4.218
Dayaklık hareket
Kasti yaptığını düşünmüyorum çünkü tüm maçın içine etti tek bu pozisyonda hata yapmış olsa olsa gene iyi derdim en az 15-20 tercih hatası var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayaklık hareket
Bu dediğin 15+15 anlamına geliyor. 5 milyonun ne zaman ödeneceği kararlaştırılır...Keşke olsa ama AV kabul etmez...Üstüne opsiyonu cekmezlerse 5 milyon ceza varsa olur. Trincaoun kira anlamasinda'da öyle bir madde koymustu Barca.
Kasımpaşa maçından beri ligde oynuyor. Bu sezon hazırlık maçları ve Zalgiris maçında oynadı. Bu kadar maçla vardım.
Yerine düşünülen herif dediğin Raşitsa geçen sezon Kayseri maçının 2. yarısından sonra oyuna girince takım şahlanışa geçti. Başak kupa maçında kesip Zaniolo'yu oynattık. Yediğimiz 3 gol de onun kanattan geldi.
eleştiridiği şey düzelince tükürdüğünü yalamakmı oluyor![]()
cango gibiler olmasa ali koç tadiç yerine gider bir meybuz alırdı yine
bu nasıl bir kafa
Günaydınbüi müslüman mı

büi müslüman mı
Kavga var dun aksamdan beribunlara noldu
Ljubiana macinda ne kadar iyiyse bu macta o kadar kotuydu bi anda bu performans dususu ilginc. Muhtemelen takim 11 oturasiya kadar bu sekilde anlasmazliklar goruruz ama Kerem 2 sezondur double double yapiyor elestirelim ama gercekleride gorelim.Kasti yaptığını düşünmüyorum çünkü tüm maçın içine etti tek bu pozisyonda hata yapmış olsa olsa gene iyi derdim en az 15-20 tercih hatası var.
onu anladımKavga var dun aksamdan beri
yabancı sınırı olmasa ikisi de satılmıştıOkan buruk efendi hazretlerini eleştirme Kerem efendi hazretlerini eleştirme barış efendi hazretlerini eleştirme onu eleştirme bunu eleştirme hayırdır ya ilah mı bu adamlar bir şey deyince ağlamayın bu ne lan hakaret aşağılama olmadığı sürece herkes eleştirilir.