Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa maçından beri ligde oynuyor. Bu sezon hazırlık maçları ve Zalgiris maçında oynadı. Bu kadar maçla vardım.

Yerine düşünülen herif dediğin Raşitsa geçen sezon Kayseri maçının 2. yarısından sonra oyuna girince takım şahlanışa geçti. Başak kupa maçında kesip Zaniolo'yu oynattık. Yediğimiz 3 gol de onun kanattan geldi.

Kardeşim öncelikle görüşüne Galatasaraylı olduğun için saygı duyuyorum . Dünya üzerinde hiç bir futbol oluşumunda zaniolo yerine rashica oynamaz . Zaniolo çok çok büyük bir potansiyeldir potansiyel derken bu adam kendini bazı konularda geliştirsin dünyada ilk 5 oyuncu arasına girebilir . Zaniolo benim izlediğim en komple kanat oyuncularından birisi hem güçlü hem hızlı hem yaratıcı hem bitirici hem teknik vb vb bunun olmuşu zaten mbappe seviyesi oluyor yani şu an zaha bizde olduğu için nasıl Avrupa bizi konuşuyorsa Zaniolo dediğimiz adamın bu yaşta bize gelmesi bütün Avrupa’nın gözünde vizyonumuzu arttırdı dikkatini çekti . Zahayı parayı verip alabilirsin ama Zaniolo bu yaşta para verip alamayabilirsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eleştiridiği şey düzelince tükürdüğünü yalamakmı oluyor :)

cango gibiler olmasa ali koç tadiç yerine gider bir meybuz alırdı yine

bu nasıl bir kafa

Herseyi boklasin ama bokladigi iyi olunca bokladigi seyi övsün ve ben demistim desin

Tükürdügünü yalamak bu

Bakin bundan hic birsey olmayacak desin ve iyi isler oldugunda fis

Okan buruk efendi hazretlerini eleştirme Kerem efendi hazretlerini eleştirme barış efendi hazretlerini eleştirme onu eleştirme bunu eleştirme hayırdır ya ilah mı bu adamlar bir şey deyince ağlamayın bu ne lan hakaret aşağılama olmadığı sürece herkes eleştirilir.

erden timura laf söylemek banlanma sebebi olmalı ciddiyim

biz böyle adamı daha bulamayız

Allahım çıldıracağım okan hoca yüzünden herkes çöp olacak!!!!

korktuğum başıma geliyor

arkadaşlar şu camiada en son eleştirilecek en ufak laf söylenecek kişi erden başkan

Kasti yaptığını düşünmüyorum çünkü tüm maçın içine etti tek bu pozisyonda hata yapmış olsa olsa gene iyi derdim en az 15-20 tercih hatası var.
Ljubiana macinda ne kadar iyiyse bu macta o kadar kotuydu bi anda bu performans dususu ilginc. Muhtemelen takim 11 oturasiya kadar bu sekilde anlasmazliklar goruruz ama Kerem 2 sezondur double double yapiyor elestirelim ama gercekleride gorelim.

Gecen senede seson basi Kerem cok kotuydu sonradan acildi. Takim oturdukca oyuncular birbiriyle oynamaya alistikca cok daha iyi sekanslar goruruz. Onemli olan bu sureci minumum kayipla atlatmak. Gecen sezon Gomis sayesinde 6 puan attik cebe ama dun bunu yapamadik insallah milli araya kadar puan kaybetmeden bu sureci atlatiriz.

Okan buruk efendi hazretlerini eleştirme Kerem efendi hazretlerini eleştirme barış efendi hazretlerini eleştirme onu eleştirme bunu eleştirme hayırdır ya ilah mı bu adamlar bir şey deyince ağlamayın bu ne lan hakaret aşağılama olmadığı sürece herkes eleştirilir.
yabancı sınırı olmasa ikisi de satılmıştı

Bu talat zaniolo yerine ribery videolari falan mi izliyo acaba dun de oyun gorusu muthis falan salliyodu biseyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt