Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yauv birşey veyahut kişi kötü olduğunda eleştirilir
iyi olduğunda övülür

bu nasıl bir mantık

asıl bu takıntılık

okan hoca iyi işler yaptığında en çok ben överim

erden başkanı nasıl savunuyorsam onuda savunurum

Hoca olmadigini iddia ettigin birini basarili oldugunda övüyorsan,yani siyah dedigine basarili oldu diye beyaz diyorsan

Tükürdügünü yaliyorsundur

Elestiri degildir bu

Elestiri nedir biliyormusun

Oyun planini begenmedim,ilk 11 yanlisti,oyuncu degisikliklerinde gec kaldi vs

Hoca degil elestiri degildir art niyettir

Aynen hoca degil rekorlar kirmis derbilerde rakipleri perisan etmis 11-12 sezonundan bu yana en iyi performansi sergilemis her mac ip üstünde olmasina ragmen baskilara ragmen sifir kredi ile sampiyon olmus

Ama hoca degil

Aynen cango

Bu talat zaniolo yerine ribery videolari falan mi izliyo acaba dun de oyun gorusu muthis falan salliyodu biseyler

Oyun görüşü süper demedim okuduğunu anlayamıyor musun sen ? Oyun görüşü var dedim . Hızlı güçlü çalım atabilen delici bir kanat oyuncusuna göre oyun görüşü yüksek zaten böyle olduğu için on numara pozisyonundada oynadı zamanında . Aç futbol izle yada boş yorum yapma git voleybol izle .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo gitmeden Tete alınıyor, apar topar boktan bir teklifle adamı gönderiyoruz(haberler doğru ise). Üstüne hala Rashica isteniyor. Ben ortada bir plan olduğuna falan inanmıyorum pek. Angelino ihtiyaçlara yönelik bir transferdi mesela ama sete oturamadığımız için onu da kullanamıyoruz. Icardi'nin bariz kilo fazlası var. Gelenler hazır değil. Karman çorman oldu takım. Gereksiz açıldık, Ramos mamos isteyenler vardı bir de.
Karman Çorman olduya katılıyorum. Geçen sene takım gibi takımdık, bu sene henüz ortada bir takım yok, yapılan transfer iyi ama ihtiyaçmıydı tartışılır.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

keremin o bir pozundan bahsediyorum
net görüyor atmıyor
artniyet gördüm
ama büyütülecek birşey değil
futbolcudur mevkidaşı saniyelik bi ego yapmış olabilir
şuan kesin pişmandır

vallah farkındaysanız ben futbolculara hazırlık maçları başladığından beri laf atmıyorum

bi misyöyü beğenmiyorum futbolcu bazlı
onu da fazlasıyla dile getiriyorum
türk topçulara genelde laf söylemem
el mahkum eleltirmek saçmalık
neyseler o
onun için en öok merihi istiyorum

benim derdim bu kadroyu oynatamayan hocayla arkadaş

gerekirse herkesle kavga ederim
Zahaya atmadığı pozisyonu diyorsun. Ben o po,isyandan hemen sonra dakikası mühim değil onu çıkarır bir dahaki maçta kadroya dahi almazdim

Hoca olmadigini iddia ettigin birini basarili oldugunda övüyorsan,yani siyah dedigine basarili oldu diye beyaz diyorsan

Tükürdügünü yaliyorsundur

Elestiri degildir bu

Elestiri nedir biliyormusun

Oyun planini begenmedim,ilk 11 yanlisti,oyuncu degisikliklerinde gec kaldi vs

Hoca degil elestiri degildir art niyettir

Aynen hoca degil rekorlar kirmis derbilerde rakipleri perisan etmis 11-12 sezonundan bu yana en iyi performansi sergilemis her mac ip üstünde olmasina ragmen baskilara ragmen sifir kredi ile sampiyon olmus

Ama hoca degil

Aynen cango

yukarıda yazdığın şeyleri birebir yazdım :)

________________Muslera____________________
Boey_____Nelsson___Abdülkerim___Kazımcan
___________Torreira____XXXXXX______________
______Tete______________________Kerem_______
_____________Icardi_____Zaha_________________

Lig kadromuz bu şekilde olabilir, Anlaşılan Zaniolo kalmayacak gibi ve Kerem-Zaha ikilisini de optimal şekilde kullanmamız gerekiyor. Bu iki oyuncuyu da sol tarafa yakın kullanabileceğimiz tek formül bu şekilde bir 4-4-2 olur, Zaha sol forvet gibi oynayıp gerektiğinde Kerem ile yer değiştirir. Orta sahaya çift yönlü iyi bir isim eklenirse şu kadroyla rahatça oynayabiliriz. Kalede Günay kullanılırsa sol bekte Angelino da olabilir. Bazı maçlarda Mertens hamlesi de düşünülebilir.

Yahu abi, ileriye uzun vurduk işte dün, çünkü baskı yedik, bu takım pasla çıkmak için torrerianin ayağına bakacaksa vah vah, 3 milyonluk takımların bile geriden oyun kurma planı var, dün Kayseri bile baskı yiyince hep uzun vurmadı, kaç tane pozisyonda pasla çıktılar, biz 1 tane bile yapamadık, adam yapamıyor işte şu işi belli yani

Bu gol muslera dan basliyor pas’la cikiyoruz ve golle sonuclaniyor

Sadece tek bir video birakiyorum ama daha sayisiz böyle golumuz var gecen sezon

Adam yapamiyor iste belli diyorsun,nasil yapamamis gecen sezon?

Gecen sezon maclarin tamamini izlemis bir insan takimin geriden pas’la cikamadigini iddia edemez

Yani cok rahat yapiyoruz bu isi ama dogru oyuncularla

Farkli profil de oyuncular oldugu zaman ljubjana macinda oldugu gibi veya gecen sezon kadikoy de oldugu gibi orta sahayi es geciyoruz özelikle berkan’in oldugu orta sahalarda bunu yapiyoruz

Oyun görüşü süper demedim okuduğunu anlayamıyor musun sen ? Oyun görüşü var dedim . Hızlı güçlü çalım atabilen delici bir kanat oyuncusuna göre oyun görüşü yüksek zaten böyle olduğu için on numara pozisyonundada oynadı zamanında . Aç futbol izle yada boş yorum yapma git voleybol izle .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 numara degil 2. Forvet oynadi. Sacma sapan postlarini goruyorum kac gundur edebini takin uslu dur aslan parcasi

Bu Ahmet onlarin bir hayli +50 bin takipcili trollculuk ve algi yapan hesaplari bir aciklasin. Fenermedya, cubuklisports bilmem ne diye baya hesap var ve hepsinin o kadar takipcisi olmasi bana tuhaf geliyor. Genelde algi yapiyorlar ve koci yaliyorlar. Bunlar koc döneminde önce yoktu bu sayida.

Sayın Modlar Okan Hocaya Okan diyen herkese ban atın lütfen. Tartışırsın, eleştirirsin, beğenemeyedebilirsin anlaşılır normal şeyler bunlar. Lakin Koca Galatasaray'ın hocasına askerlik arkadaşınmış gibi Okan diyemezsin kardeşim.

Dün sinirlendik çünkü iyi oynamadık, değişiklikler, hazırlık yanlış olabilir eleştirebiliriz ama saygı sınırlarını aşmayalım lütfen. Ayrıca hiçbir futbol maçı rakipten bağımsız düşünülemez. Karşımızda son iki yıldır oynadığı maçları ölümüne oynayan, bize çok özel hazırlanan bir rakip vardı. Elbette kazanmalıydık ama dostumuzu düşmanımızı da tanıyalım lütfen. Özellikle şu günlerde daha pozitif düşünüp daha yapıcı yaklaşırsak daha güzel olur.

Daha Okan hoca eleştirisi yapmayacağım. Dünkü rezil maçtan sonra bile 100 tane savunani çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt