Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
kesinlikleBunlara dürüst denen Nihat Kahveci bile dahil.
e.özgür denen zerzavat uzmanını da ekleyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikleBunlara dürüst denen Nihat Kahveci bile dahil.
Sergio falandır keremi gönderecek halimiz yok yerli sınırı var ne kadar maçın içini etse de berkan zaten as 11 değil barışda öyle dubois için bunu demesi yine saçma herif yedek bu yüzden bence net sergioBu akşamki oynayamayan gider olayının hedefi kimdi onu tartışmak lazım.
Okan beyimiz Fifa 2023 oynuyoruz zannediyor olabilir bir yoklamak lazım.
Hocaya göre oyuncular gitmek için can atıyor gibi bir hava var ortada. Ancak bakıyorsun 10 tane oyuncu gidecek diye 2 aydır bekliyoruz tepki yok.
Zamanında şu keremin aldığı şansın binde birini Morutan almadı, yoksa kabiliyet ve yetenek olarak Morutan Keremi top diye oynar.Kerem Aktürkoğlu'na Morutan'a yaptığı hareketten sonra kinlenmiştim dün iyice kinlendim.
Link neden acilmiyor
Bu akşamki oynayamayan gider olayının hedefi kimdi onu tartışmak lazım.
Okan beyimiz Fifa 2023 oynuyoruz zannediyor olabilir bir yoklamak lazım.
Hocaya göre oyuncular gitmek için can atıyor gibi bir hava var ortada. Ancak bakıyorsun 10 tane oyuncu gidecek diye 2 aydır bekliyoruz tepki yok.
Videolardan falan belli ya egosu varGençken Başakşehir’deki papazlar kendisini eziyor diye ağlıyordu geçen sezonki röportajlarında.
Şimdi kendisi mi papazlık taslıyor heaaa??
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İcardiden ala lider mi varBen ramosu istemiyordum ama bu takimda bir lider eksikligi mevcut. Mertens Lider degil bu arada sinerji ve nese kaynagi. Ramos herkesin agzina edebilir bu sürecte
Ramos in Nelsson out
gruplara kaldığımız zmn herholdos ne zaman alacaz
Zaniolodan gelen 3 milyonlaos ne zaman alacaz
üstad herifi 3M kiralama, + 27M opsiyonla kiralıyoruz muht.Nicolo satışı olur ise yüklü miktarda bir bonservis ile orta saha için transfer gelir diye düşünüyorum. 15m Euro kadar çıkabiliriz sanırım genç bir isim için.
Ramos dünkü maçta olsaydı marcao senaryosu iki yaşanırdı birine dalardı.Ben ramosu istemiyordum ama bu takimda bir lider eksikligi mevcut. Mertens Lider degil bu arada sinerji ve nese kaynagi. Ramos herkesin agzina edebilir bu sürecte
Ramos in Nelsson out
Şunu her okuduğumda ağır küfürler ediyorum.Zaniolodan gelen 3 milyonla
2 os + raşitsa alacağız
O opsiyonlar FFP'den kaçmak için yapılıyor. Opsiyon zorunlu olur. Giderse 25-30 arası bi rakama gider.Zaniolodan gelen 3 milyonla
2 os + raşitsa alacağız
Kötü oynamadı ki yav herif kestiği 3 müthiş top var bu adam bu zaten. Yolcuysa da göndersinler neyin tripleri basın önünde konuşulacak iş mi bu.nelsson yolcu