Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşamki oynayamayan gider olayının hedefi kimdi onu tartışmak lazım.
Okan beyimiz Fifa 2023 oynuyoruz zannediyor olabilir bir yoklamak lazım.
Hocaya göre oyuncular gitmek için can atıyor gibi bir hava var ortada. Ancak bakıyorsun 10 tane oyuncu gidecek diye 2 aydır bekliyoruz tepki yok.
Sergio falandır keremi gönderecek halimiz yok yerli sınırı var ne kadar maçın içini etse de berkan zaten as 11 değil barışda öyle dubois için bunu demesi yine saçma herif yedek bu yüzden bence net sergio

Ben ramosu istemiyordum ama bu takimda bir lider eksikligi mevcut. Mertens Lider degil bu arada sinerji ve nese kaynagi. Ramos herkesin agzina edebilir bu sürecte

Ramos in Nelsson out

Bu akşamki oynayamayan gider olayının hedefi kimdi onu tartışmak lazım.
Okan beyimiz Fifa 2023 oynuyoruz zannediyor olabilir bir yoklamak lazım.
Hocaya göre oyuncular gitmek için can atıyor gibi bir hava var ortada. Ancak bakıyorsun 10 tane oyuncu gidecek diye 2 aydır bekliyoruz tepki yok.

Torera mı aceba……….

Gençken Başakşehir’deki papazlar kendisini eziyor diye ağlıyordu geçen sezonki röportajlarında.

Şimdi kendisi mi papazlık taslıyor heaaa??

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Videolardan falan belli ya egosu var :D

Dozunda tutulabilirse kotu bir sey degil takimi sahiplenir

Nicolo satışı olur ise yüklü miktarda bir bonservis ile orta saha için transfer gelir diye düşünüyorum. 15m Euro kadar çıkabiliriz sanırım genç bir isim için.

Zaniolo giderse aynı potansiyelde bir oyuncuya Yatırım yapılır umarım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nicolo satışı olur ise yüklü miktarda bir bonservis ile orta saha için transfer gelir diye düşünüyorum. 15m Euro kadar çıkabiliriz sanırım genç bir isim için.
üstad herifi 3M kiralama, + 27M opsiyonla kiralıyoruz muht.

kasaya zanionun bonservis taksiti kdr para girecek bu transfe olursa :d

Kötü oynamadı ki yav herif kestiği 3 müthiş top var bu adam bu zaten. Yolcuysa da göndersinler neyin tripleri basın önünde konuşulacak iş mi bu.
15 - 20 neyse verselermiş sanarsın her dene 25 üstü oyuncu satabiliyoruz da tepki gelecek diye korkuyoruz.
Hayır yeni gelecek adam şu son 3 maçtaki oyunundan daha mı iyi olacak da atar gider yapıyor.
Gelenlerin durumu da ortada.

Bana başka oyuncu gibi geldi. Oliviera yada dubois tepki var gibi. İkisi de çıktıktan sonra bir değişik oldular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt