- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
guenduziyi yaza yaza getirdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bidonun en azından işlewi var ✓Bu oyuncuya bidon dediğim için 10 gün ceza aldım.
Emeğe saygi ama yorumunu parça parça bölseydin keşke.Hocam 3 senedir ceza kesilecek ilk oyuncu 90 dk sahada duruyor. İcardi tamam yıldız, ama kötü yönetiliyor. Oliveira, gayet kaliteli oyuncu, eleştirilmesine çanak tutuluyor. Kerem, faydası olduğu kadar zararı var. Türk olmasa bu kadar sabredilecegini hiç sanmıyorum, istatistik getirmeyin bana, aynı şans Morutana verilse çok daha fazlasını yapacağına eminim. Hadi şans verildi, takım içinde zaha, marcao, oliveira, morutan vs maç içerisinde gereksiz egoist tavırlarıyla aleni terbiyesizlik yapıyor. Marcao olayında da eleştirmiştim, şimdide eleştiriyorum. Okan buruk bu konuda birşeyler yapmalı. Herkese gülerek ne yazık ki takım uyumu olmuyor. Marcaoyu sutladik, sakatlanmasa ve formunu devam ettirme, yerine gelen Abdülkerim biraz siritsa nolurdu bilemiyorum. 78 tane kanat oyuncusu aynı anda oynuyor, hepsi maç içinde birbirine yapışık vaziyette, heleki birde Abdülkerimin ileri gönderilmesi evlere şenlik. Yükleme yapılmıştır şudur budur bilemem ama lig maçlarının %90i aynı şekil geçecek ve biz geçen seneden beri bu futbola karşı çözüm uretmedik. İcardinin acayip golleri olmasa şampiyonlukta giderdi. Orta sahası biraz diş gosteren her rakibe karşıda fosladik. Garip bir şekilde 4-4-2 ya da 4-2-3-1 gibi oynuyoruz ama kanatlarımız bu format yerine 4-3-3un kanat forvetleri. Tek uygun rasitsa bizim sisteme. Ofansif orta sahamız yok. 6nin yedeği yok. Berkan iyi bir oyuncu ama bizim sistemin 6 numarası değil. Yanında 6-8 gibi oynayan torreira gibi birisi olursa deli gibi pres yaptırılması gerekiyor ki ise yarasın.
Sözün özü, Zaha bu takımda küser, Sergio gibi mertens gibi keremin hareketlerini alttan almaz. Dubois küstü zaten, herif kötü oyuncu değil ama tek yerinde oynadığı maçta sakatlandı, solbekte bile güzel performans gösterdi, ona rağmen çoğu maçta oynayamadi. Kazimcan güzel karakterli bir çocuk, ama yerinde olsam kuserdim. Mico futbolu unuttu bizde oynamaya oynamaya. Morutan ne kadar sovse az. Zaniolo olayında ne oldu ne bitti kimse bilmiyor. Muslera ya deginmiyorum, ortalama üstü oynuyor, türk olsa kaleci daha mı iyi olur diye düşünüyorum kaç zamandır. Nelson olayı ne belli değil. Kafası karışmış. Sanki kadroyu baştan kurmusuz gibi kimse kimsenin ne oynadığını bilmiyor. Okan hocam bunlara el atmazsa Cl maclariyla beraber ağır çöküş olur.
Bombardıman uçagi gibi takımtete ortada oynuyor bir sürü maçı var öyle . musleranın oynamadığı haftalarda
.....................güwenç
boey...nelson...bardak...karataş
.............torreira ... genduzi
........................tete
.........zaniolo...icardi...zaha
şeklinde oynanabilir
Asıl baya vizyonluymuş brighton şuan İngiltere'de oyuncuları altın gibi patlatıp üst takımlara çok rahat bir şekilde yükseltiyor.Baya vizyonsuzmuş isteyenler arasından en kötü takıma gitmek istiyor.
Onların parası varmıJuveye gitçek o heralde ya
Bu oyuncu Seferoviç’in gol atmayan versiyonu gibi sanki.bidonun en azından işlewi var ✓
Niye yav sakat degilmiydi?Bunca şeyden sonra zaniolo kalırsa büyük fail
Dün niye oynatmadin derler adama
İyi satış yapacak gibiler.Onların parası varmı
Sanmıyorum üstad, kolpa oNiye yav sakat deyilmiydi?
gomis ya da mohamed kalsaydı bari bakambu istanbulsporun fln forveti olur ancaBu oyuncu Seferoviç’in gol atmayan versiyonu gibi sanki.
Seferoviç‘in 3-4 golü var galiba.
Telefonda yazınca böyle oluyor. Eskiden pcde yazardım düzerledim, telefonda kopuk kopuk oluyor, üstte yazdığını unutuyorsun. Dünden beri çok doluyum, korktuğum başıma geliyor, yazdıkça yazasim geldi ama araya boşluklar girdi, kopukluk için kusura bakma, daha yazacağım milyon tane şey varda, ilk hafta düzelir diye birsey demiyorumEmeğe saygi ama yorumunu parça parça bölseydin keşke.
Dediklerine katılıyorum, Okan el atmazsa ciddi sorun yasariz.
Sistem calismiyorsa başka sisteme/formasyona donmesi lazim. Mesela Torreiranin yerine oynayan oyuncunun hiç biri onun kadar olmadigi için üçlü orta sahaya gecilmeli