Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakambu istekliydi, önde bayağı aktifti. top gelmeyince hayalet topla mı oynasın

Oliveira nın 2.7 maaşına rağmen 8 no isteniyor. 2.7 ye yedek tutabiliyosak o yedek tete de olabilir gayet.

Konu maas degil yalniz

Zaniolo,tete ve rashica

Sag kanat icin dogru bir planlama mi

Bence degil

Ya zaniolo/rashica ya da rashica/tete olmasi gerekir cünkü yerli olarak da baris var mevcut yabanci sinirinda ihtiyacimiz olacak uzun maraton da

Konu maas degil yalniz

Zaniolo,tete ve rashica

Sag kanat icin dogru bir planlama mi

Bence degil
Rashica ya gerek yok artık zaniolo kalırsa neden rashicayı alalım? Tete zaniolo götürür orayı
Tete transferi bana göre de yanlıştı sağ kanadın yedeği rashica olmalıydı

Forumun ciddi bir gerçekliğe dönmesi gerekli. Beğenilmeyen isimler falan anormal. Normal şartlarda Albayraklı transfer döneminde kimsenin hayaline getirmeyeceği, bu adamı nasıl alırız diye düşüneceği isimlere burun kıvrılıyor. Agacım evet çok büyük takımız ama Türk liginde oynayan bir takımız ülkeninde sosyopolitik hali ortada.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Gouendouzi falan yok ya alayı kolpa. Temmuz’da burda bir arkadaşla mentionlaşmıştık adını hatırlamıyorum kusura bakmasın. Marsilya’daki eleman cuk oturur diye sonra o nöbette bir kaç kere konuşuldu o, aynı haftalarda aniden twitterda dönmeye başladı.

IMG_5939.webp

Samoş hariç transfer bilgisi veren hesapların çoğu bizim gibi forumların nabzını tutuyor.

Torreira Gunduzi Boey arkayi toplayacak biz de Zaha Zaniolo saldiracagiz

Zani (kalirsa) 10 no oynar zaten as mevki, Mertens dede kulübede oturur sorun da cikarmaz

Bazi transferlerden sonra bu mümkün degil

Daha dogrusu mantikli degil

Zaniolo 10 numara diyelim kabul

Zaha solda oynasin sagda tete forvet icardi

Orta saha torreira ve yeni transfer

Abdulkerim disinda 2 yerli kim olacak?

Planlama belli bana göre abdulkerim ve kerem yeri garanti olan iki yerli

Zaha’yi bence yardimci forvet olarak izleyecegiz

Gouendouzi falan yok ya alayı kolpa. Temmuz’da burda bir arkadaşla mentionlaşmıştık adını hatırlamıyorum kusura bakmasın. Marsilya’daki eleman cuk oturur diye sonra o nöbette bir kaç kere konuşuldu o, aynı haftalarda aniden twitterda dönmeye başladı.

Ekli dosyayı görüntüle 214840

Samoş hariç transfer bilgisi veren hesapların çoğu bizim gibi forumların nabzını tutuyor.
Ilk Haziran ayinda cikti

Zaniolo kalsin diyorsunuz bende kalmasini isterdim de tete neden transfer edildi ozaman

Bunun bir mantigi yok yani hem rashica gelsin,zaniolo kalsin ve tete transfer edildi

Iki ihtimal var

Ya zaniolo gidecek ya da rashica gelmeyecek

Bana kalirsa suan ihtiyacimiz olan oyuncu rashica

Sebebini de yazayim zaha ve kerem’in ilk 11 de birlikte oynamalari ancak rashica takima katilirsa mümkün

Diger türlü cok zorlaniriz
Zaten öyle olacak yav çok belli sakatlık makatlık hikaye, zaniolo gidecek rashica gelecek 8 numara ve stoperle kapatıcaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt