Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
bakambu istekliydi, önde bayağı aktifti. top gelmeyince hayalet topla mı oynasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oliveira nın 2.7 maaşına rağmen 8 no isteniyor. 2.7 ye yedek tutabiliyosak o yedek tete de olabilir gayet.
Rashica ya gerek yok artık zaniolo kalırsa neden rashicayı alalım? Tete zaniolo götürür orayıKonu maas degil yalniz
Zaniolo,tete ve rashica
Sag kanat icin dogru bir planlama mi
Bence degil
Konu maas degil yalniz
Zaniolo,tete ve rashica
Sag kanat icin dogru bir planlama mi
Bence degil
Genduzi hayalim
Benle tşk geçme kankaOkadar iyi mi kanka, özellikleri ne jedson dan iyi mi
Zani (kalirsa) 10 no oynar zaten as mevki, Mertens dede kulübede oturur sorun da cikarmaz
Ilk Haziran ayinda ciktiGouendouzi falan yok ya alayı kolpa. Temmuz’da burda bir arkadaşla mentionlaşmıştık adını hatırlamıyorum kusura bakmasın. Marsilya’daki eleman cuk oturur diye sonra o nöbette bir kaç kere konuşuldu o, aynı haftalarda aniden twitterda dönmeye başladı.
Ekli dosyayı görüntüle 214840
Samoş hariç transfer bilgisi veren hesapların çoğu bizim gibi forumların nabzını tutuyor.
Zaten öyle olacak yav çok belli sakatlık makatlık hikaye, zaniolo gidecek rashica gelecek 8 numara ve stoperle kapatıcaz.Zaniolo kalsin diyorsunuz bende kalmasini isterdim de tete neden transfer edildi ozaman
Bunun bir mantigi yok yani hem rashica gelsin,zaniolo kalsin ve tete transfer edildi
Iki ihtimal var
Ya zaniolo gidecek ya da rashica gelmeyecek
Bana kalirsa suan ihtiyacimiz olan oyuncu rashica
Sebebini de yazayim zaha ve kerem’in ilk 11 de birlikte oynamalari ancak rashica takima katilirsa mümkün
Diger türlü cok zorlaniriz