Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.081
- 102.200
- 5.238
İyi Zanio antrenmandaymış. Sözümü geri aldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de laf edip duruyorum ama öyle bir herif ki forvet arkasında bağlantı oyuncusu olmayı öğrenmesi de ihtimaller dahilinde. Doğru şekilde teşvik edilse yeni Mertens olabilir aslında, kariyer gidişatları da benziyorkerem'i çok sevmeyen, hatta bu sitede konusuna yazamayan biri olarak toparlayacağına eminim
geçen sene de aşırı kötü başlamıştı
tek problem sürekli saçma sapan denemesi, biraz daha basit oynamalı, zira diğer öndeki diğer 4 adamdan 3ü kendisinden daha yaratıcı oyuncular olacak.
Genduzi Gedson’un daha iyisi demem yeter herhalde.guenduziyi istiyon mu admınım hıc konusmuyon o konuda gizli diye
Kero admirim genduzinin bayrak taşıyan fanlarındandırguenduziyi istiyon mu admınım hıc konusmuyon o konuda gizli diye
Yav mesele o değilkiİyi Zanio antrenmandaymış. Sözümü geri aldım
Evet Malsenal’de 19 yaşında gönlümüzü çalmış idiKero admirim genduzinin bayrak taşıyan fanlarındandır
Keremin en çok hangi denemelerine gıcık oluyorsunkeremi hoca hiç uyarıyor mu acaba bu top kayıpları konusunda

defans arkasına kaçan kanattan playmakera döndü,Ben de laf edip duruyorum ama öyle bir herif ki forvet arkasında bağlantı oyuncusu olmayı öğrenmesi de ihtimaller dahilinde. Doğru şekilde teşvik edilse yeni Mertens olabilir aslında, kariyer gidişatları da benziyor
Fakat takımın ağası gibi takılması teşvik ediliyor görüntüsü var şimdilik. Bu vaziyet bizi bitirir
Keremin en çok hangi denemelerine gıcık oluyorsun
Ben gelen topa gelişine dibine girerek defans arkasına atmasına aşırı gıcığım
keremi hoca hiç uyarıyor mu acaba bu top kayıpları konusunda
m.şah:şöyle KAP haberi ne zaman okuyacaz
İletişim eksikliği konusunda hak veriyorum sana. Emin olamadığım: Okan oynatmak mı istemiyor yoksa kendisi ya da menajeri transfer olasılığı yüzünden sakatlık riskine mi girmiyor?Yav mesele o değilki
Torreira’nın paylaşımından çıkarmamalıyız bunu
İdmanda ise niye dün maçta yoktu, ne dönüyor bilmiyoruz.