Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.258
- 25.614
- 3.183
Tarık Çamdal ile kapışır kazık konusundaben en çok bu yusuf demire tutuluyorum
OĞLUM SEN TOP OYNAMAK İSTEMİYON MU HALA NAPIYON BİZİMLE İDMANLARDA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarık Çamdal ile kapışır kazık konusundaben en çok bu yusuf demire tutuluyorum
OĞLUM SEN TOP OYNAMAK İSTEMİYON MU HALA NAPIYON BİZİMLE İDMANLARDA
kim bu ss subayı görünümlü topçuIlk once benden duymus olun:
Verratti icin gorusmeler devam ediyor ama asil plan cok gizli. Arka planda ismi gecen isim:
![]()
her ctesi pazar: sakat kadroda yokNe oynatiyoruz, ne kiraliyoruz, ne de satıyoruz. Sözleşmesi bitene kadar boyle devam edecek herhalde.
rachica iyi güzel hoş eyvallahta cidden çok bartı olur onu şu durumda alırsakIcardinin arkasında oynayacak üçlü için halihazırda Zaniolo, Kerem, Zaha, Tete, Mertens, Yunus, Morutan, Barış, Yusuf var. Tamı tamına 9 oyuncu, yeni gelen elemanı saymadım bile. Şu haldeyken Rashica beklemiyorum, bolca satış vs. olacaksa olabilir.
Bu forum benim kan şekerimi yükseltmeye başlıyor artıkVerratti iyide adam 5 senede 200 maçta 2 golü var geçen sene 0 gol 1 asist, iki tane hem kısa boylu hemde kısır orta saha olur mu bilemedim.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu adamın duyum verdiğini hiç hatırlamıyorum.Tierliği bile yok ne derece güvenilir tartışılır benceTimurlenk : Arkadaşlar 13/08/2023 itibariyle guenduzi ile ilgili bir girişimimiz yok
Haydaaaa
Nerde dedi twitte yokTimurlenk : Arkadaşlar 13/08/2023 itibariyle guenduzi ile ilgili bir girişimimiz yok
Haydaaaa
Krampon giyince iyilesmiyor mu kasigi? Ne kasik mis arkadas. 10 gun gecti. Sözde 2-3 gune takima döner dedi hoca. Hadi hoca bilmiyor, yener ince niye aciklama yapip aydinlatmiyor taraftari/camiayi. Cok amatöruz bilgilendirme konusundaAdamın kasık problemi var krampon mu giyseydi yav. Düz koşu atıyor işte herif. Yavaş yavaş programı yükselecek
Timurlenk : Arkadaşlar 13/08/2023 itibariyle guenduzi ile ilgili bir girişimimiz yok
Haydaaaa
bu adamın duyum verdiğini hiç hatırlamıyorum.Tierliği bile yok ne derece güvenilir tartışılır bence
Keremi ne yapacagizElimizde Zaha Icardi Zaniolo gibi dünya çapında denebilecek bir hücum üçlüsü var
Avrupa'da top 10 mu diye tartışılabilecek seviyede
Ve ne yazıktır ki biz bu üçlüyü bu şekilde takımın onlara hizmet edeceği bir şekilde izleyemeyeceğimizi biliyoruz
Ciddi bir haber mi var.Genduzi gelirse sevinçten ağlarım.