Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gidisle Zanioloyu 3 takstile Juventusa yollariz ve ordan bir OSi belese opsiyonlu kiralariz diger OSler olmazsa

Icardinin arkasında oynayacak üçlü için halihazırda Zaniolo, Kerem, Zaha, Tete, Mertens, Yunus, Morutan, Barış, Yusuf var. Tamı tamına 9 oyuncu, yeni gelen elemanı saymadım bile. Şu haldeyken Rashica beklemiyorum, bolca satış vs. olacaksa olabilir.

Icardinin arkasında oynayacak üçlü için halihazırda Zaniolo, Kerem, Zaha, Tete, Mertens, Yunus, Morutan, Barış, Yusuf var. Tamı tamına 9 oyuncu, yeni gelen elemanı saymadım bile. Şu haldeyken Rashica beklemiyorum, bolca satış vs. olacaksa olabilir.
rachica iyi güzel hoş eyvallahta cidden çok bartı olur onu şu durumda alırsak

Timurlenk : Arkadaşlar 13/08/2023 itibariyle guenduzi ile ilgili bir girişimimiz yok

Haydaaaa

Elimizde Zaha Icardi Zaniolo gibi dünya çapında denebilecek bir hücum üçlüsü var

Avrupa'da top 10 mu diye tartışılabilecek seviyede

Ve ne yazıktır ki biz bu üçlüyü bu şekilde takımın onlara hizmet edeceği bir şekilde izleyemeyeceğimizi biliyoruz

Adamın kasık problemi var krampon mu giyseydi yav. Düz koşu atıyor işte herif. Yavaş yavaş programı yükselecek
Krampon giyince iyilesmiyor mu kasigi? Ne kasik mis arkadas. 10 gun gecti. Sözde 2-3 gune takima döner dedi hoca. Hadi hoca bilmiyor, yener ince niye aciklama yapip aydinlatmiyor taraftari/camiayi. Cok amatöruz bilgilendirme konusunda

Yakup cinar normal de az cok güvenilir bizimle ilgili haberlerde

Özel haberiymis

orta saha önerisi olmadan çıkan isimleri sürekli kötüleyenleri dinlendirmek gerek..

Elimizde Zaha Icardi Zaniolo gibi dünya çapında denebilecek bir hücum üçlüsü var

Avrupa'da top 10 mu diye tartışılabilecek seviyede

Ve ne yazıktır ki biz bu üçlüyü bu şekilde takımın onlara hizmet edeceği bir şekilde izleyemeyeceğimizi biliyoruz
Keremi ne yapacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt