Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.883
- 66.918
- 5.003
Bu artık saçmalık. Bu adam kimde bu parayı ediyor vallahi yok artık diyorum.
Ebenizin şeyi artık. Paraya bak sözleşme süresine bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu artık saçmalık. Bu adam kimde bu parayı ediyor vallahi yok artık diyorum.
Havadan gelen bir para değil çoğu kulüp için yayın gelirleri ve sponsporluklar her sene yükseliyor farkı burada.belkinmaaş disinda Araplardan ne farkı var şimdi
Menajerler haber yaptırıyorbende öyle umuyorum, bu yabancilar ne yasiyorlar o halde kendilerince?
Abi karı da ister misinGuendouzi ve Veratti ile transferi kapatalım.
Adamin 8 yil yasayacaginin garantisi bile yok nasil antlasma bu. İsin b.ku cikti.8+1 yıl nedir la adamı ömürlük bağlasaydınız ölene kadar.
Adamin 8 yil yasayacaginin garantisi bile yok nasil antlasma bu. İsin b.ku cikti.
Vlahovic için Chelsea diyorlardı Lukaku takası olmadığı için iptal oldu. Psg ve Tottenham olabilir. Psg Neymar'ı da satıyor 60+ bonuslara ki vardır bonuslarda 10-20. Zaniolo'yu bile alabilir Psg küçük bir ihtimal alternatif olarak.Tottenham Kane’in yerine santrafor aldı mı? Juventus Vlahovic’i Tottenham’a satarsa gelen parayla Zaniolo’yu alabilir.
Chelsea hep böyle yav biriyle daha 8 sene imzalamıştı Allah'ın değişikleri.Adamin 8 yil yasayacaginin garantisi bile yok nasil antlasma bu. İsin b.ku cikti.
Abi karı da ister misin
Sahibi Boehlynin cebinden cikan paralarla da bir sürü oyuncu aldılar, bu sadece gelir ve sponsorla olamaz. Bu tarz bonservis odeyerek piyasanin icine ediyorlar ayni Araplar gibi.Havadan gelen bir para değil çoğu kulüp için yayın gelirleri ve sponsporluklar her sene yükseliyor farkı burada.
Fotoya bakip uyuyan simpson capsi ne zmn gelir
Kimi mesela?Abi karı da ister misin