Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shira kolpa molpa da
zanyonun yerinde olsam ben de gitmek isterim
uygulanan politika tamamen soğutma ve uzaklaştırmaya yönelik
yav yabancıların bile ağzının suyu akıyordu zaha icardi zaniolo ön hattı görünce

yazık..

EFBA64C4-BCF3-4CC5-B4BE-0EB1CF5E8C57.webp

Guendouzi, çok da ulaşılması zor bir oyuncu olmamalı aslında. Yaşı genç olsa da bir daha top class seviyede tutunabilecek kadar yüksek tavana sahip olduğunu düşünmüyorum. Takip etmedim ama ciddi talipleri de yok bildiğim kadarıyla. Bizim işimizi fazlasıyla görecektir, Gedson' dan bile daha uygun bir profil, mevcut kadromuza...Başka bir kulüpte olsa, yahut sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalsa iyiydi. Öyle saçma sapan isimler geçiyor ki; oluru varsa, Dead Line Time ın onun için beklenmesini isterim şahsen...

Monchi marcao taktigi uyguluyor liboş herif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tottenham Kane’in yerine santrafor aldı mı? Juventus Vlahovic’i Tottenham’a satarsa gelen parayla Zaniolo’yu alabilir.
Vlahovic için Chelsea diyorlardı Lukaku takası olmadığı için iptal oldu. Psg ve Tottenham olabilir. Psg Neymar'ı da satıyor 60+ bonuslara ki vardır bonuslarda 10-20. Zaniolo'yu bile alabilir Psg küçük bir ihtimal alternatif olarak.

Havadan gelen bir para değil çoğu kulüp için yayın gelirleri ve sponsporluklar her sene yükseliyor farkı burada.
Sahibi Boehlynin cebinden cikan paralarla da bir sürü oyuncu aldılar, bu sadece gelir ve sponsorla olamaz. Bu tarz bonservis odeyerek piyasanin icine ediyorlar ayni Araplar gibi.

private equity firm Clearlake have spent more than £600 million to sign 17 players over the past 12 months

Gurrpegi sözlükte 2017'de ligue 2de oynayan Ndombele ve Bellegarde övmüş. İkisini toplam 7-8'e alsak baya iyi satış yapabilirmişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt