Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben buna tam katılmıyorum

Geçen sezon alınan oyunculardan Torreira ve Mertens'in menajer önerisinden çok uzun vadeli hedefler gibi alındığını; Midtsjö, Dubois ve Ross'un bir plan dahilinde transfer edilen isimler olduğunu düşünüyorum. Yerlileri zaten ayrı tutmak lazım. Yusuf transferini çözebilmiş değilim. Sergio, Seferovic, Mata, Icardi ve Rashica'nın menajer önerisi olduğuna eminim

Benzer şekilde bu sezon Anhelinyo'yu menajer önerisinden ziyade bizim kovaladığımız, hatta muhtemelen bayadır kovaladığımız kanısındayım

Harcadığımız paralar benim de kafamı karıştırıyor ama o konuda başta Erden Timur olmak üzere yöneticilerimizin cebine güveniyorum. Yoksa zaten bir dört yıllık transfer yasağı daha bizi bekliyor

Ha Avrupa kulüplerinde gördüğümüz; yönetim, sportif idareciler ve teknik heyetin bir araya gelip oluşturduğu kollektif futbol aklının planı dahilinde hareket edilmesi durumu kesinlikle yok... Fakat büsbütün doğaçlama takıldığımızı söylemek de haksızlık olur
Genel düşüncemi belli ölçüde yansıtsa da maksadını aşan bir mesaj olduğunu belirteyim. Her şeyin de çok iyi yapılmadığına, daha iyisinin mümkün olduğuna vurgu yapmak istemiştim...

Yoksa Okan Hocaya ve Erdem Beye tam destek ve tam güvenim devam etmekte. Hele bilerek zarar vermeyeceklerinden zerre kuşkum yoktur...

10 değil de Iniesta tarzı (tarzı diyorum, aynı seviye falan değil, hemen baltalarla saldırmayın) 8 oldurmaya çalışacağız. Torreira 6 ve işte biri Aktürkoğlu olacak şekilde iki tane 8 olacak. Yapabilir mi yapamaz mı bilinmez, zor olduğu da kesin ama kadro planlaması ona yönlendiriyor gibi.
Ben de bayadır böyle düşünüyorum

4-2-3-1'de forvet arkası yapmaktansa 4-3-3'te sol sekiz yapmaya çalışmak daha mantıklı geliyor

Fakat o first touch ve o karar mekanizmasıyla ne kadar mümkün muamma

Zaniolo için Roma'ya gidecek payla break-even edeceğimiz ücret (€17.5m gibi bir şey sanırsam) + Rovella teklifi gelir mi Juve'den hmm??

Bedavaya Rovella almış gibi oluruz. Zaniolo'ya verdiğimiz maaşı da Fener'e sapladığı gollere sayarız

1. Zaha' nın, en sevdiği pozisyonun SS olduğunu söylediğine dair paylaşımlar mevcut; öyle bir adama rakip beki 50 metre kovalatmak da fazla lüks olur zaten.

2. Okan Hoca, çalıştırdığı bütün takımlarda orjinal 10 no yerine SS özellikli adamları tercih etti ve transfer döneminde o özellikte başka bir isim geçmedi, bu saaten sonra da olmaz gibi.

3. Takımın Abdülkerim ile birlikte en garanti yerli oyuncusu olan Kerem A. nun 10/SS oynaması düşüncesi, başarısız olması ihtimali çok yüksek olan bir ütopya gibi görünüyor, zorlamamak lazım.

4. Zaha transferiyle, Okan Hocanın ikinci favori formatı olan 4-3-3 e döneceğini zannetmiştim, hiç o dallara basmıyor...
Hepsine eyvallah ama Kayseri maçında ikisi de sahadayken Zaha solda Kerem forvet arkasında gibi göründü, eğer plan tam tersi olsaydı o şekilde uygulanırdı görüşündeyim

aklı başında bir hoca gelmeden zor.Resmen içeriden sabote ediliyoruz yine.
Sıfırdan kurulmuş bir kadroyu rakiplerini eze eze şampiyon yapmış bir hoca icin takimi sabote ediyor demek eleştiri yapmak olmuyor; buna iftira atmak, saygisizlik etmek, haksizlik yapmak denir.
Sizin beğenmediğiniz (beğenmek zorunda değilsiniz) hocayi Icardi şampiyonluk kutlamalarında omzunda taşıdı.

Sıfırdan kurulmuş bir kadroyu rakiplerini eze eze şampiyon yapmış bir hoca icin takimi sabote ediyor demek eleştiri yapmak olmuyor; buna iftira atmak, saygisizlik etmek, haksizlik yapmak denir.
Sizin beğenmediğiniz (beğenmek zorunda değilsiniz) hocayi Icardi şampiyonluk kutlamalarında omzunda taşıdı.
Fatih Hoca'ya da baba gözüyle bakıyor çoğu futbolcu o zaman aynı mantıkla Fatih Hoca mı gelsin ? Geçen sene şampiyon yapması bu senenin planını yanlış yaptığı gerceğini değiştirmiyor.Ben de hedefleri yükseltmek için gereken eleştiriyi yapmaya çalışıyorum.Hocanın Başakşehir'de de şampiyon olduktan sonra ligde geldiği konum belli , bunun yaşanmaması için gerekenleri yapmasını söylüyorum.Aksini yapmak da sabote oluyor evet.4-3-3e yatkın takımda Zaniolo ve Zaha gibi oyuncular da varken 4231 oynama isteği saboteden başka bir şey olmaz.Haftalar önce sezonu açan takımın rezil Kayseri'ye karşı verdiği performans da ortadayken hele.

Fatih Hoca'ya da baba gözüyle bakıyor çoğu futbolcu o zaman aynı mantıkla Fatih Hoca mı gelsin ? Geçen sene şampiyon yapması bu senenin planını yanlış yaptığı gerceğini değiştirmiyor.Ben de hedefleri yükseltmek için gereken eleştiriyi yapmaya çalışıyorum.Hocanın Başakşehir'de de şampiyon olduktan sonra ligde geldiği konum belli , bunun yaşanmaması için gerekenleri yapmasını söylüyorum.Aksini yapmak da sabote oluyor evet.4-3-3e yatkın takımda Zaniolo ve Zaha gibi oyuncular da varken 4231 oynama isteği saboteden başka bir şey olmaz.Haftalar önce sezonu açan takımın rezil Kayseri'ye karşı verdiği performans da ortadayken hele.
1) Hata yapmakla sabote etmek ayni şey degil. Takimi icirden sabote ediyor demek bilerek kaybediyor demek.
2) 4 3 3 sisteminin kadro yapısına daha uygun olduğu sizin fikriniz (bende ayni fikirdeyim). Okan Hoca farklı düşünüyor olabilir. Bizden farklı düşünüyor diye sabote etmiş olmuyor.
3) Daha ligin ilk maçını oynadık. Zaniolo kadroda yoktu, Zaha'da hazır degildi. Belki hazır olsalar farklı bir sistemle oynayacaktık.
4) Kayseri maçına Mertens yerine Kerem Demirbay yada Midtsjo ile başlasaydık (4 3 3 dizilisiyle) çok daha iyi bir futbol mu oynayacaktık ? Bence hayır.
Berkan, Oliveira, Kerem (Midstjo) orta sahası çok yetersiz. Sahada Torrreira ve kaliteli bir 8 numara olsaydı Kayseri'yi hangi sistemle oynarsak oynayalım yenebilirdik.
5) Kerem Demirbay'in oynadigi futbolun nesini beğenip hemen ideal onbire yazdiginizi anlamadım, bence berbat oynadı.

umarım fb ilk 5 hafta kayıpsız gider.Bunlar takımın ve ismailin iyi olduğunu düşünür ve yokuş aşağı, mayıslar bizim.

Günaydın

D0041862-88BB-476F-AF5D-0C3E04D732E9.jpeg

Geldi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt