- 11 Aralık 2009
- 18.450
- 11.210
- 1.998
Genel düşüncemi belli ölçüde yansıtsa da maksadını aşan bir mesaj olduğunu belirteyim. Her şeyin de çok iyi yapılmadığına, daha iyisinin mümkün olduğuna vurgu yapmak istemiştim...Ben buna tam katılmıyorum
Geçen sezon alınan oyunculardan Torreira ve Mertens'in menajer önerisinden çok uzun vadeli hedefler gibi alındığını; Midtsjö, Dubois ve Ross'un bir plan dahilinde transfer edilen isimler olduğunu düşünüyorum. Yerlileri zaten ayrı tutmak lazım. Yusuf transferini çözebilmiş değilim. Sergio, Seferovic, Mata, Icardi ve Rashica'nın menajer önerisi olduğuna eminim
Benzer şekilde bu sezon Anhelinyo'yu menajer önerisinden ziyade bizim kovaladığımız, hatta muhtemelen bayadır kovaladığımız kanısındayım
Harcadığımız paralar benim de kafamı karıştırıyor ama o konuda başta Erden Timur olmak üzere yöneticilerimizin cebine güveniyorum. Yoksa zaten bir dört yıllık transfer yasağı daha bizi bekliyor
Ha Avrupa kulüplerinde gördüğümüz; yönetim, sportif idareciler ve teknik heyetin bir araya gelip oluşturduğu kollektif futbol aklının planı dahilinde hareket edilmesi durumu kesinlikle yok... Fakat büsbütün doğaçlama takıldığımızı söylemek de haksızlık olur
Yoksa Okan Hocaya ve Erdem Beye tam destek ve tam güvenim devam etmekte. Hele bilerek zarar vermeyeceklerinden zerre kuşkum yoktur...