Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiltere ligini istiyor, yoksa kayseri maçında oynamamasının izahı yok.
Yönetim tavrını net belli etmeli. sırf bu yüzden bazı bölgelere çok geç kalıyoruz transferde.
Israrla gitmek istedigine inanmiyorum, daha dune kadar hem kendisi hem babasi her aciklamasinda burada guzel bir sezon gecirmek icin cok calistigini anlatiyorlardi ozellikle CL faktoru sebebiyle ayri bir heyecanlari vardi.

2 hafta icinde bu degismis olamaz.

Suçlu Zaniolo oldu ha şimdide hahahah

Şaşırmadım klasik GSC ve saçma GS taraftarı
Kalmak istediğini sürekli söyleyen,İnsta'dan falan paylaşımlar yapan , taraftarı olduğu Juve için bile kulüp ne derse o ben burada mutluyum diyen adam bir anda nasıl 360 derece dönebilir ki zaten ? Gitmek istiyorsa bile oyuncunun suçu %0 falandır burada , adama ne dendi de iş buralara geldi acaba o da bir merak konusu.Yönetim yada hocanın tavrı farklı bir şekilde olduysa bu saatten sonra kalsa bile ne kadar katkı verir orası da soru işareti bu arada.Mental açıdan çok kırılgan bir herif

Hocam her maç önü/sonrası Raşika istiyorum diye mızmızlanırsa, Tete alındıktan sonra bile bu durum devam ederse, benim en iyi olduğum role uygun şekilde sistemde en ufak bir düzeltme yapılmazsa ben de isterim açıkçası gitmek. Ki ben Zaniolo'nun yine de gitmek istediğini zannetmiyorum.

F3fmgnzXcAANhVZ

Yok mu şöyle 3+1 lik bir imza falan bugun?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Kiralik meselesine takilmak yanlis

Aston Villa FFP kiskacinda defaatle yazildi, paralari var ama FFP radarina takilmak istemiyorlar

Dogrudan veya zorunlu opsiyonla alinca bu doneme yansiyor bedel. Biz de benzer sekilde Kaan Ayhan'in parasini bu donem vermek icin sartli opsiyonlu aldik zorunlu opsiyonlu almadik

Ama o opsiyon oyle bir opsiyondu ki artik hukuken nasil cozduler bilmiyorum ama almak zorunda oldugumuz netti. Benzer cozum Zaniolo'da uygulanabilir

Fakat paketin totali €35m olmak zorunda, hatta odeme kolayligi saglanacaksa €40m talep edilebilir. Bu piyasada boyle bir oyuncu icin normal rakamlar. Ha kulubumuz gerekli operasyonlar icin elden cikarmak zorunda hissediyorsa ve hoca da oyuncuya karsiysa €30m'ye dusulebilir ama oyle bonuslarla falan degil garanti €30m'lik bir paket sunulmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt