- 11 Aralık 2009
- 18.458
- 11.220
- 1.998
Sadece diz sakatlıkları 737 gün görünüyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon maçı son 15-20 dakika hariç zor oynar.
Yusufu tamamen pakete sarıp isviçreye mi postaladık kiraladık mı sence?Yusuf Demir Basel'e 6-7 m euro opsiyon ile verirsek karşı çıkarım opsiyon koyacaksak da 12 m euro+ olmalı para kazanmalıyız.
Kastım doğru düzgün eleştirmek, hocaya hocalık öğretir gibi saçma sapan şeyler yazmak değilZaligris gibi takımı zar zor eliyorsun, kayseri gibi transfer yasağı olan takımı yenemiyorsun ve eleştirecek bir şey yok diyorsun? Ayrıca takım oyunu, oyuncu tercihleri vs gibi durumları da var.
Eleştirmeyerek en büyük zararı veriyorsunuz.
İş, işten geçtikten sonra sizin istifa demeniz yada sonradan eleştirmeye başlamanız neye yarar?
Su maci kazanamamanin aciklamasi yok
Okana buyuk eksi yazdi
Kiralık + opsiyonludur ama opsiyon düşükse sinirlerim oynayabilir 6 m euro ise üzer. Marsilya bile fenere Cengiz'i satarken 8.5 m euro aldık %20 pay veriyoruz 11 m euro geliyor 15 m euro verin 4 m euro kazanalım diyor biz şu politikada bir türlü olamıyoruz.Yusufu tamamen pakete sarıp isviçreye mi postaladık kiraladık mı sence?
Halen puan kaybı üzerinden değerlendirme yapmayalım diyorum renktaşElestiri ok. Ama cok abartanlar var. Hele bir durun sakinleşin. Eylul ayini görelim bir. Ne bu tantana ya? Diyelimki ligde eylule kadar 2b 1 maglubiyet aldik. Lig gene gitmez, yani 1 beraberlik de bukadar yangin cikarmak cok sacma
A+plusİlle A Class oyuncu alma saplantısı nerden çıktı, onu da anlamıyorum?..Suudilerin piyasaya etkisi, daha çok olgunluk dönemini yaşamakta olan, CV si parlak oyuncular açısından oldu; büyük kulüpler kaybettiklerinin yerine benzer kalitede adamlara yöneldikleri için. Yoksa 23 yaşında, bonservisi 3-5, maaşı 1-1,5 olan futbolcunun maliyeti ya değişmemiş, yahut en fazla % 10 artmıştır, pek bir önemi yok...
Geçmiş yıllarda transferi düşünülen ve haftalarca uğraşılan 22-26 yaş arası oyunculardan, 2-3 m bonservis isteniyor diye vazgeçilirdi; önemli fırsatlar da kaçırılırdı. Şimdi ederi olan oyuncuya çok daha fazlasını ödeme imkanı var, işi bilen yönetici de var ama o tür oyunculara yönelik niyet yok bu defa. Bir Tete' yi düşündüler nasıl olduysa, o da en az ihtiyaç duyulan pozisyonun oyuncusu, umarım katkı sağlar...
Yöneticiye sorsan; taraftar yıldız istiyor diyecektir, taraftar hep yıldız ister; transfer edildi-edilecek diye deli-divane olduğu Falcao' yu üç ay sonra tuvalet kağıdı gibi görmeye başlar mesela. Taraftarda bu beklentiyi harlayan bizatihi kendileri oysa...
adamın son 3 senede 3000 dakikası varmı bilmiyorum yürürken bile sakatlanabilecek bir tipe bunu vermek de ayrı bir cesaret olmuş.Sadece diz sakatlıkları 737 gün görünüyor...
Geçende dedim Fatih hocanın 96 döneminde şu an ki kalitesiz twitter olsaydı bu taraftar küfürler eşliğinde yollamıştı ne UEFA kupası ne süper kupa ne de şampiyonluklar olurdu. Eleştiri yapmak güzeldir fakat dozu aşınca o eleştiri değil artık nefret kategorisine giriyor.
Bu mesaj bana feci derecede başka bir üyeyi anımsattı ama neyse.
Ayrıca takımın hocasına aşağılayıcı mesajların devam ederse eminim ki modlar gerekli işlemleri yapacaktır. Mesajlarını takipteyim.
Berkan'ı da beğeniyorum Torreira ile yan yana makina gibi oynuyorlar, Rashica defans ve hücumda her şartta takım oyunu oynuyor sete yerleştiriyor, Kaan ne zaman ihtiyaç olsa sağ bek, orta saha, stoper her yerde oynar joker gibi adam...ahmet yıldırım
capone
davala
berkan
kaan
rashicanın gördüğü muameleyi görürdü
Bana tamamen paketledik gibi geliyor 6-7 milyon opsiyonlaKiralık + opsiyonludur ama opsiyon düşükse sinirlerim oynayabilir 6 m euro ise üzer. Marsilya bile fenere Cengiz'i satarken 8.5 m euro aldık %20 pay veriyoruz 11 m euro geliyor 15 m euro verin 4 m euro kazanalım diyor biz şu politikada bir türlü olamıyoruz.
Müthiş bir herif.
Yusuf'un önceki kulübüne vereceğimiz paydan sonra kalan para 2-3 m euro olmalı 10 m euro aşağısına paketlendiyse ciddi sitem ederim %20 pay varsa 7 m euro'ya yollasak gene zarar ediyoruz.Bana tamamen paketledik gibi geliyor 6-7 milyon opsiyonla
Tekrarlayayim. Elestiriye eyvallah. Bende elestiriyorum. Hadi mac sonrasi sicak sicak hafif capli yangin bile yapiyorum. Ama o anlik birsey. Yeter da 2 gun gecti uzerinden, hatalari devam ederse ve sonuclar gelmezse gerekn zaten yapilir. Yani foruma girince insani depresyona sokacak kadar habire elestiri, durmadan elestiri varHalen puan kaybı üzerinden değerlendirme yapmayalım diyorum renktaş
Benim eleştirim puan kaybetmesi değil tabii de puan kaybedecek
Bence daha temel sorunlar var diyorum
Kaldı ki benim gördüğüm çoğu eleştiri de zaten bu noktada idi
Mesela hocanın kadro seçimi
Geçen sezonun son 10 haftasından beri Sergio ve Mertens'i kesmesi gerektiği forumda konuşuluyordu
Ama o ısrarla devam etti mesela
Haydi tercih meselesi diyelim ona
Israrla dizilişi standart hale getirmesi
Mesela 4-2-3-1'in dışında bir diziliş görmedik
Bilemiyoruz belki de ileride oynayacağız
Ama hazırlık maçları dahil ben görmedim böyle bir hazırlık
Keza yanlış değişiklikler yapması
Sıkışan oyunda oyunu açmak için yaptığı hamlelerin zayıf kalması vesaire
Bunlar eleştiri olarak olmalı ve dile getirilmeli
Sonuçta ortak noktamız iyi bir GS izlemek
Tete gelmese de Rashica gelecekti zaten. Şu anda Tete, Rashica yerine alınmış oldu. Zaniolo giderse Rashica gelir yoksa Rashica gelmez bu kadar.aynen öyle tete de fırsat önümüze gelince nasıl olsa zanioloyu iyi paraya satarız dedi bizimkiler ama eline yüzüne bulaştırdılar
sonrasında ise bana göre el altından mobbinge basladık zanioloyu senı sevıyoruz ama git der gibi
Sanmiyorum yeterli gördugunuişin bence en sıkıntılı kısmı okan hoca takımın ortasahasını yeterli goruyor sanırım ,2 tane köy takımın eledik diye
Birde paymı verdik de yav ben pay falan hatırlamıyorum yusufta.Yusuf'un önceki kulübüne vereceğimiz paydan sonra kalan para 2-3 m euro olmalı 10 m euro aşağısına paketlendiyse ciddi sitem ederim %20 pay varsa 7 m euro'ya yollasak gene zarar ediyoruz.