Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaligris gibi takımı zar zor eliyorsun, kayseri gibi transfer yasağı olan takımı yenemiyorsun ve eleştirecek bir şey yok diyorsun? Ayrıca takım oyunu, oyuncu tercihleri vs gibi durumları da var.

Eleştirmeyerek en büyük zararı veriyorsunuz.

İş, işten geçtikten sonra sizin istifa demeniz yada sonradan eleştirmeye başlamanız neye yarar?
Kastım doğru düzgün eleştirmek, hocaya hocalık öğretir gibi saçma sapan şeyler yazmak değil

maç sonrası şunu yazdım zaten

Su maci kazanamamanin aciklamasi yok

Okana buyuk eksi yazdi

Yusufu tamamen pakete sarıp isviçreye mi postaladık kiraladık mı sence?
Kiralık + opsiyonludur ama opsiyon düşükse sinirlerim oynayabilir 6 m euro ise üzer. Marsilya bile fenere Cengiz'i satarken 8.5 m euro aldık %20 pay veriyoruz 11 m euro geliyor 15 m euro verin 4 m euro kazanalım diyor biz şu politikada bir türlü olamıyoruz.

Elestiri ok. Ama cok abartanlar var. Hele bir durun sakinleşin. Eylul ayini görelim bir. Ne bu tantana ya? Diyelimki ligde eylule kadar 2b 1 maglubiyet aldik. Lig gene gitmez, yani 1 beraberlik de bukadar yangin cikarmak cok sacma
Halen puan kaybı üzerinden değerlendirme yapmayalım diyorum renktaş

Benim eleştirim puan kaybetmesi değil tabii de puan kaybedecek

Bence daha temel sorunlar var diyorum

Kaldı ki benim gördüğüm çoğu eleştiri de zaten bu noktada idi

Mesela hocanın kadro seçimi

Geçen sezonun son 10 haftasından beri Sergio ve Mertens'i kesmesi gerektiği forumda konuşuluyordu

Ama o ısrarla devam etti mesela

Haydi tercih meselesi diyelim ona

Israrla dizilişi standart hale getirmesi

Mesela 4-2-3-1'in dışında bir diziliş görmedik

Bilemiyoruz belki de ileride oynayacağız

Ama hazırlık maçları dahil ben görmedim böyle bir hazırlık

Keza yanlış değişiklikler yapması

Sıkışan oyunda oyunu açmak için yaptığı hamlelerin zayıf kalması vesaire

Bunlar eleştiri olarak olmalı ve dile getirilmeli

Sonuçta ortak noktamız iyi bir GS izlemek

İlle A Class oyuncu alma saplantısı nerden çıktı, onu da anlamıyorum?..Suudilerin piyasaya etkisi, daha çok olgunluk dönemini yaşamakta olan, CV si parlak oyuncular açısından oldu; büyük kulüpler kaybettiklerinin yerine benzer kalitede adamlara yöneldikleri için. Yoksa 23 yaşında, bonservisi 3-5, maaşı 1-1,5 olan futbolcunun maliyeti ya değişmemiş, yahut en fazla % 10 artmıştır, pek bir önemi yok...

Geçmiş yıllarda transferi düşünülen ve haftalarca uğraşılan 22-26 yaş arası oyunculardan, 2-3 m bonservis isteniyor diye vazgeçilirdi; önemli fırsatlar da kaçırılırdı. Şimdi ederi olan oyuncuya çok daha fazlasını ödeme imkanı var, işi bilen yönetici de var ama o tür oyunculara yönelik niyet yok bu defa. Bir Tete' yi düşündüler nasıl olduysa, o da en az ihtiyaç duyulan pozisyonun oyuncusu, umarım katkı sağlar...

Yöneticiye sorsan; taraftar yıldız istiyor diyecektir, taraftar hep yıldız ister; transfer edildi-edilecek diye deli-divane olduğu Falcao' yu üç ay sonra tuvalet kağıdı gibi görmeye başlar mesela. Taraftarda bu beklentiyi harlayan bizatihi kendileri oysa...
A+plus
A+
A

B+plus
B+
B

erden başkanın demeçleri bu yönde

Orta saha daha komplike bir bölge olduğu için riske girmek istemediklerinden a class oyuncu istenmesi normal
eskiden evet norveç 2.liginden coulibaly falan kovalıyorduk gelmedi diye üzülüyorduk e bu da biraz vizyon farkı gibi.

Geçende dedim Fatih hocanın 96 döneminde şu an ki kalitesiz twitter olsaydı bu taraftar küfürler eşliğinde yollamıştı ne UEFA kupası ne süper kupa ne de şampiyonluklar olurdu. Eleştiri yapmak güzeldir fakat dozu aşınca o eleştiri değil artık nefret kategorisine giriyor.

ahmet yıldırım
capone
davala

berkan
kaan
rashicanın gördüğü muameleyi görürdü

ahmet yıldırım
capone
davala

berkan
kaan
rashicanın gördüğü muameleyi görürdü
Berkan'ı da beğeniyorum Torreira ile yan yana makina gibi oynuyorlar, Rashica defans ve hücumda her şartta takım oyunu oynuyor sete yerleştiriyor, Kaan ne zaman ihtiyaç olsa sağ bek, orta saha, stoper her yerde oynar joker gibi adam...

Geçen sene Berkan ile içeride dışarıda 2.5 gol ortalamalı fenere pozisyon vermeden 3'er gol attığımız unutuluyor. Çok çabuk oyuncular gömülüyor ciddi anlamakta zorluk çekiyorum.

Kiralık + opsiyonludur ama opsiyon düşükse sinirlerim oynayabilir 6 m euro ise üzer. Marsilya bile fenere Cengiz'i satarken 8.5 m euro aldık %20 pay veriyoruz 11 m euro geliyor 15 m euro verin 4 m euro kazanalım diyor biz şu politikada bir türlü olamıyoruz.
Bana tamamen paketledik gibi geliyor 6-7 milyon opsiyonla

Paredes'i pek istemiyordum ama 4 M bonservisle baya uyguna almış Roma, 8 numara için gündemde çok belirgin bir isim kalmadı nasıl bir durum olacak merakla bekliyorum.

Halen puan kaybı üzerinden değerlendirme yapmayalım diyorum renktaş

Benim eleştirim puan kaybetmesi değil tabii de puan kaybedecek

Bence daha temel sorunlar var diyorum

Kaldı ki benim gördüğüm çoğu eleştiri de zaten bu noktada idi

Mesela hocanın kadro seçimi

Geçen sezonun son 10 haftasından beri Sergio ve Mertens'i kesmesi gerektiği forumda konuşuluyordu

Ama o ısrarla devam etti mesela

Haydi tercih meselesi diyelim ona

Israrla dizilişi standart hale getirmesi

Mesela 4-2-3-1'in dışında bir diziliş görmedik

Bilemiyoruz belki de ileride oynayacağız

Ama hazırlık maçları dahil ben görmedim böyle bir hazırlık

Keza yanlış değişiklikler yapması

Sıkışan oyunda oyunu açmak için yaptığı hamlelerin zayıf kalması vesaire

Bunlar eleştiri olarak olmalı ve dile getirilmeli

Sonuçta ortak noktamız iyi bir GS izlemek
Tekrarlayayim. Elestiriye eyvallah. Bende elestiriyorum. Hadi mac sonrasi sicak sicak hafif capli yangin bile yapiyorum. Ama o anlik birsey. Yeter da 2 gun gecti uzerinden, hatalari devam ederse ve sonuclar gelmezse gerekn zaten yapilir. Yani foruma girince insani depresyona sokacak kadar habire elestiri, durmadan elestiri var

aynen öyle tete de fırsat önümüze gelince nasıl olsa zanioloyu iyi paraya satarız dedi bizimkiler ama eline yüzüne bulaştırdılar
sonrasında ise bana göre el altından mobbinge basladık zanioloyu senı sevıyoruz ama git der gibi
Tete gelmese de Rashica gelecekti zaten. Şu anda Tete, Rashica yerine alınmış oldu. Zaniolo giderse Rashica gelir yoksa Rashica gelmez bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt