Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.887
- 73.401
- 5.188
Roma sanchesi de bitirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence kayseri maçından sonra gerek sosyal medyada gerek burada oluşan tepkilerde eleştiri kültürü ile yazılan mesaj sayısı çok yoktu..daha çok toksik mesaj kültürü var..kayseri maçında puan kaybı elbette okan hocaya yazar..gerek oyuncu tercihlerinde gerek oyuna müdahele noktasında hataları oldu..ama burada yapılan yangın daha çok ''hoca değil,o çöp bu çöp vs'' gibi mantığa dayanmayan toksik mesajlar..eleştirmeyeceğiz mi arkadaş diye de altı doldurulmaya çalışılıyor..eleştiri değil bu tarz mesajlar..okan hoca hatalarından ders çıkarmazsa zaten duramaz takımın başında uzun vadede..ama 1 maçla da bu kadar yerin dibine sokulmamalı hem hoca hem takım..takıma girecek olan as oyuncuları bir arada bir görelim,fiziksel olarak hazır hale gelsinler, maç ritmi oluşsun ben beklediğimiz oyun ve iyi sonuçların da geleceğini düşünüyorum...Sabır fenerlilere has bir özelliktir. Biz başarı isteyen özellikli taraftarız. İyi gitsek bile eleştiririz. Eleştiri kendine çeki düzen vermesi içindir. Fatih Terim istifa demiş insanlarız. Fatih Terim fenerde olsa stadın adını değiştirirdi bunlar. Her yere heykelini yapardı.
sorun alınan oyuncularda degil hasan bencede dogru oyuncular alındı muazzam bir hucum gucumuz oldu lakin ortasaha torreira cıkar rezalet ötesi zerre abartmıyorum ,insanları kızdırında buTete gelmese de Rashica gelecekti zaten. Şu anda Tete, Rashica yerine alınmış oldu. Zaniolo giderse Rashica gelir yoksa Rashica gelmez bu kadar.
HöhRoma sanchesi de bitirdi
Roma sanchesi de bitirdi
Kafan mı kıyak, ironi mi yapıyorsun?!..Ne gördün de bunları diyebiliyorsun yav?..Yusuf Demir Basel'e 6-7 m euro opsiyon ile verirsek karşı çıkarım opsiyon koyacaksak da 12 m euro+ olmalı para kazanmalıyız.
sanches ile paradesten bile daha önce uğraşıyorlardı doğal.Roma sanchesi de bitirdi
sorun alınan oyuncularda degil hasan bencede dogru oyuncular alındı muazzam bir hucum gucumuz oldu lakin ortasaha torreira cıkar rezalet ötesi zerre abartmıyorum ,insanları kızdırında bu
yanı en acil bölgemiz bekler degil os iken neden ortasahayı bu zamanlara bıraktık ateşle oynuyoruz resmen
Gavi ile uğraşıyoruz tek sıkıntı kulübün bize satmıyoruz demesi bunun çözümü aranmakta. 2-3 değil ama 1 tane sallama bilgi de tatmin eder bence seni rtaş.Yalan da olsa 2 3 isim çıksa piyasaya. Böyle çok sıkıcı ya
Tatmin ediciiiiiGavi ile uğraşıyoruz tek sıkıntı kulübün bize satmıyoruz demesi bunun çözümü aranmakta. 2-3 değil ama 1 tane sallama bilgi de tatmin eder bence seni rtaş.