Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabır fenerlilere has bir özelliktir. Biz başarı isteyen özellikli taraftarız. İyi gitsek bile eleştiririz. Eleştiri kendine çeki düzen vermesi içindir. Fatih Terim istifa demiş insanlarız. Fatih Terim fenerde olsa stadın adını değiştirirdi bunlar. Her yere heykelini yapardı.
bence kayseri maçından sonra gerek sosyal medyada gerek burada oluşan tepkilerde eleştiri kültürü ile yazılan mesaj sayısı çok yoktu..daha çok toksik mesaj kültürü var..kayseri maçında puan kaybı elbette okan hocaya yazar..gerek oyuncu tercihlerinde gerek oyuna müdahele noktasında hataları oldu..ama burada yapılan yangın daha çok ''hoca değil,o çöp bu çöp vs'' gibi mantığa dayanmayan toksik mesajlar..eleştirmeyeceğiz mi arkadaş diye de altı doldurulmaya çalışılıyor..eleştiri değil bu tarz mesajlar..okan hoca hatalarından ders çıkarmazsa zaten duramaz takımın başında uzun vadede..ama 1 maçla da bu kadar yerin dibine sokulmamalı hem hoca hem takım..takıma girecek olan as oyuncuları bir arada bir görelim,fiziksel olarak hazır hale gelsinler, maç ritmi oluşsun ben beklediğimiz oyun ve iyi sonuçların da geleceğini düşünüyorum...

Tete gelmese de Rashica gelecekti zaten. Şu anda Tete, Rashica yerine alınmış oldu. Zaniolo giderse Rashica gelir yoksa Rashica gelmez bu kadar.
sorun alınan oyuncularda degil hasan bencede dogru oyuncular alındı muazzam bir hucum gucumuz oldu lakin ortasaha torreira cıkar rezalet ötesi zerre abartmıyorum ,insanları kızdırında bu

yanı en acil bölgemiz bekler degil os iken neden ortasahayı bu zamanlara bıraktık ateşle oynuyoruz resmen

Yusuf Demir Basel'e 6-7 m euro opsiyon ile verirsek karşı çıkarım opsiyon koyacaksak da 12 m euro+ olmalı para kazanmalıyız.
Kafan mı kıyak, ironi mi yapıyorsun?!..Ne gördün de bunları diyebiliyorsun yav?..

Bir talibinin çıkmasına en çok sevindiğim oyuncumuzdur kendisi (İkincisi, mevcut bitik hali, maaşı ve kontrat süresiyle Sergio olur, ah keşke!). Yine sıkı pazarlık edilsin ama mutlaka bağlayıcı bir anlaşma yapılsın isterim. Kadroda kalmasından, yahut bir SL takımına kiralanmasındansa, 3-4 milyona satılmasını net tercih ederim. Gittiği yerde uçsun kaçsın, memnuniyetsiz hergele...

Melikşeyh nerde yok mu son bir havadis dizisi Genduzi filan olsa da yesek

sorun alınan oyuncularda degil hasan bencede dogru oyuncular alındı muazzam bir hucum gucumuz oldu lakin ortasaha torreira cıkar rezalet ötesi zerre abartmıyorum ,insanları kızdırında bu

yanı en acil bölgemiz bekler degil os iken neden ortasahayı bu zamanlara bıraktık ateşle oynuyoruz resmen

zalgris olimpia kayseri maçlarını götürür bu orta saha diye düşünmek çok yanlış değil eğer iyi bir hedef varsa

ama asıl beni endişelendiren geldiği takımda da antrenman yapmamış hazır olmayan birini almak

işte o zaman gerçekten ateşle oynamış oluruz

Orta saha alınır rahat olun.Gravenberch tarzı klübünde forma şansı bulamayan bi genç kiralarız en kötü ihtimal.

Eric Dier ve Clement Lenglet de suudi arabistana gidiyormuş.

Adamın ham maddesi, ama ne hikmetse sanki mutsuz ve illa da ayrılacağım diyormuş gibi bir hava var. Marcao gibi karakter yoksunu olsa sakatlığını bahane edip antrenmana bile çıkmazdı.

Yıldızlar flan cart curt ne biçim lig lan Arabistan ligi 3. Lig seviyesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt