Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City
Liverpool
Manu
Arsenal
Newcastle
Vs vs
Aston villanin UCL yapmasi %1

Zorunli opsiyon ise seneye gelecek 25milyon euroyu şimdiden kullanırmiyiz? Ffp ye takılır mıyız bu durumda? Ve ya başka bir sıkıntı çıkar mı? Eger kullanabiliyorsak orta sahaya adam yiyen biri net alınır.

@yellowredwall

"#Galatasaray'dan Nicolo #Zaniolo, rekor bedelle #AstonVilla'ya transfer oluyor.
✔
7 milyon € kiralama bedeli
✔
28 milyon € zorunlu satın alma bedeli "
🖇

@sabahspor
Eğer böyleyse cok iyi. Ödediğimiz net ücretin yarısını kiralama bedeli olarak alıyoruz.

Zaniolo gidiyorsa eğer yerine onun seviyesinde bir değere yatırım yapılıp sağ kanat içinde rashica alınıp yola devam edilmeli ama her türlü büyük kan kaybettik . Zaha İcardi Zaniolo özellikle Avrupa maçlarında 4 3 3 sisteminde büyük şeyler hayal ettiriyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

32-33 milyon euro alınır rahatlıkla diye düşünüyorum.

Aynı zamanda zorunlu olması itibariyle parayı sezon sonu alacak olmamız Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmamız kapsamında çok iyi hamle.

Bunun dışında %20 payda Roma'ya verilecek malumunuz.
Ortasaha var mı? Gelecek isimler hep gitti.

Zorunluysa simdi versin 30 milyonu, seneyede geri kalan bonus prim vs. sacmaligini göndersin. Bize su an para lazim. Icardi'ye verilen bonservis, Zaniolo'nun taksidi, 8 no. vs..

Melikşah reisin Rafa Silva sorularımı cevaplamamsına seviniyom :D Demek ki gizli gizli yürütülüyo bu transfer yav :D

32-33 milyon euro alınır rahatlıkla diye düşünüyorum.

Aynı zamanda zorunlu olması itibariyle parayı sezon sonu alacak olmamız Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmamız kapsamında çok iyi hamle.

Bunun dışında %20 payda Roma'ya verilecek malumunuz.
Gitti mi kesin

Rtaş sen niye bu samiyen'e taktın ki bu kadar Romano bile fred transferinde girmediğimiz halde gir diyerek yanlış haber yaptı 15-20 dk sonra düzeltti.
Sağdan soldan duyduğunu kim yazarsa yazsın, takarım. Dün akşam burda hayalim gunduziiii, o gelecek diye yazdı.. Sabaha kadar millet gunduziiii konuştu burda. Aslı astarı yoktu.

Bu sezon verselermiş keşke

Ama totalde 32 milyon çok iyi para

35 milyon euro cikis maddesi olan bir oyuncuyu 20-25 milyon araliginda birakacagimizi zannetmiyorum

Bu yüzden opsiyon’la birlikte en az 30 milyonu bulmasi lazim

Öyle de olmustur diye tahmin ediyorum

Her şerde bir hayır var.
Zaniolo gitti ama şimdi orta saha ve Rashica için de girişimlerimiz hızlanacak.
Hem oyuncunun değerini ve piyasasını arttırıp Premier Lig’e göndermek de ileride bu tür transferler yapabilmemiz için olumlu bir örnek oluşturdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt