Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.842
- 25.828
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E ilgi varmış bende sordum o cevabı aldım, ben aracıyım umarım farkındasındır, evet haklısın herkes girmedi Paredes bitti diye son dakika satış koymadı zaten bir tek bana gelen bilgi yanlış, bir ben yanıldım haklısınPatlama örneklerini mi vereyim ? Sabaha kadar sürer. Her yazandanda örnek istiyorsungenç orta saha yazdın yeni başka takıma transfer olmuştu burda ayıktırdılar durumlar Farklı diye kıvırdın,paredes Galatasaray’da diyen sen değil miydin
![]()
Rtslar yolunu gözluyordu. Nerelerdeydin kolpşahim?İyi akşamlar,
5 milyon euro kira 24 milyon zorunlu opsiyon geri kalanı kolay bonus şeklinde (CL katılım, şu kadar maça çıkarsa) toplam 34 milyon euro şeklinde transferin sonuçlandığı bilgisi geldi.
Evet burhan bu sene baya iyi, zahayi da ilk ima eden oyduIlk haberi veren bu keldi. Ama takim ismi belirtmemisti galiba
Fransız olmaz mı?evet yeni bir italyan gelmezse ortalığı karıştırırım
Melikşah adlı hesabımdan gönderildi.
30 u geçer mi acabaAston villa neden direkt almıyor da zorunluj satın almalı alıyor * FFP anlasması falan mı var aston vıllada* mantıklı bir acıklama lutfen
Erman özgur denen gavatkimmiş o
Ben de böyle düşünüyorum. Dursun Özbek ya da Erden Timur'un bankalar birliğinden bu sene çıkacağız gibi bir söylemi vardı sanırım. Şimdi kemiksiz 30-35e bile satsak kasaya giren net para o kadar fazla olmuyor.Zorunlu satın almadan gelecek paranın bankalar birliginden ciktiktan sonra kasaya girmesini istiyor olabilirler. Bu nedenle 2 parça halinde sanırim.
Hüsnüşah AyabakandoganZorunlu