Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1692036254501.webp

Patlama örneklerini mi vereyim ? Sabaha kadar sürer. Her yazandanda örnek istiyorsun 😂 genç orta saha yazdın yeni başka takıma transfer olmuştu burda ayıktırdılar durumlar Farklı diye kıvırdın,paredes Galatasaray’da diyen sen değil miydin 😂
E ilgi varmış bende sordum o cevabı aldım, ben aracıyım umarım farkındasındır, evet haklısın herkes girmedi Paredes bitti diye son dakika satış koymadı zaten bir tek bana gelen bilgi yanlış, bir ben yanıldım haklısın 😂

Aynı rakamları kim yazmış bulursan atarsan sevinirim, başka bir şey demedim ben sana.

muhtemelen zaniden para gelecek sene geleceği için SPK bedelli sermaye arttırımı yapıldı,sıcak parayı ordan sağladık.bankalar birliğine yarısını gitmesin diye zorun satın alma konmuş deniyor

Bu arada Abdülkadir Ömür’u unutmamak lazım, 2 kez çapraz yırtmış bir oyuncu sakatlanıp iyice değeri düşse burada herkes yangın yapardı. Saygı duymak gerekir 2 karara da sanki

Zorunlu satın almadan gelecek paranın bankalar birliginden ciktiktan sonra kasaya girmesini istiyor olabilirler. Bu nedenle 2 parça halinde sanırim.
Ben de böyle düşünüyorum. Dursun Özbek ya da Erden Timur'un bankalar birliğinden bu sene çıkacağız gibi bir söylemi vardı sanırım. Şimdi kemiksiz 30-35e bile satsak kasaya giren net para o kadar fazla olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt