Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.693
- 1.512
- 1.538
En akıllı takimiyiz zahaha tetetesu mallara bakin
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En akıllı takimiyiz zahaha tetetesu mallara bakin
Çöp mü dedin Angelino’ya?
Dostum formsuz dersin de Caner Erkin benzetmesi yaparsan hakarete girer.Adamın geçmişine yorum yapmadık zaten.Sen izleyip de işte bu Angeliño dediysen o başka.İzlediğim adam isterse dünya kupası kaldırsın rezalet haldeydi.Sahada koşamayan rakibi kovalayamayan bi bek vardı.Buraya getiren geçmişidir burada kalıcı hale getirecek formudur.Isimli olup tutmayan bir sürü adam var.Ha ileride form tutar gerçek performansını gösterir o ayrı
Billing![]()
Philip Billing - Oyuncu profili 25/26
Philip Billing, 29, Danimarka ➤ FC Midtjylland, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 11 Haz 1996, København, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Bu kim
yeni sözleşme yapılırYahu adam 35 milyonu getirirse serbest kalıyor, nasıl 50'ye satacaksin?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman üzerine alınmana gerek yok o mesajı.Çöp mü diye sordum.Formsuzmuş
Adamın 35 milyon euro serbest kalma bedeli var Satoclde biraz oynasa 50ye de gidebilirdi
acele edildi
Bakan buzfieldGecmis olsun, zarara satmisiz.
ismi JEAN CLAUDE BILLONG'u hatirlatiyor![]()
Philip Billing - Oyuncu profili 25/26
Philip Billing, 29, Danimarka ➤ FC Midtjylland, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 11 Haz 1996, København, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Bu kim
İki ortasaha o zaman Sergio da gidecek
Efrain Rt lemis
Yeni takim mi kuruyoruz
Geçmişini bilsem derdim formsuz yoksa harika diye.Geçmişini bilmiyorum sordum bizim iki maçta da ağır hareketlerle topu dürtüp sakin sakin orta yaptı.Caner 30 undan sonra hep öyle yapardı.Formuna geç giriyormuş formundaki hali öyle değilmiş çok klas dedi renktqşlqr sağolsunlarDostum formsuz dersin de Caner Erkin benzetmesi yaparsan hakarete girer.
halledilirdi bi şekilde zanio 15m kâr için elden çıkarılacak bi adam değil (bence)Adamın 35 milyon euro serbest kalma bedeli var Sato
Nasıl 50 olacak ki?
Gravenberch'in artık basında daha çok ismi çıkacak, daha çok konuşulacak belli oldu.
İnşallah sonu iyi biter.
Yaşayıp göreceğiz dostum, güzel olacak herşey sabır bilindik bir adam sonuçta rahat ol bu değil yani.Geçmişini bilsem derdim formsuz yoksa harika diye.Geçmişini bilmiyorum sordum bizim iki maçta da ağır hareketlerle topu dürtüp sakin sakin orta yaptı.Caner 30 undan sonra hep öyle yapardı.Formuna geç giriyormuş formundaki hali öyle değilmiş çok klas dedi renktqşlqr sağolsunlar